Sve je jasno: Ben Aflek otkriva detalje o ulozi njegovog Betmena u filmu "The Flash"

Film "The Flash" će prvi put prikazati dva različita Betmena u jednom filmu, ali izgleda da jedan od njih neće imati puno vremena za slavu.

Izvor: IGN Adria
Podeli
Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI
Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

U intervjuu za THR, Ben Aflek je otkrio da njegova verzija Betmena neće imati veliku ulogu ni uticaj na radnju ovog filma uprkos velikom očekivanju fanova.

"Shvatio sam kako treba odigrati ulogu Betmena i mislim da sam odradio jako dobar posao u filmu The Flash. Za pet minuta, koliko sam bio tamo, sve je super ispalo. Sve je u tonu. Prosto morate da shvatite i odradite verziju vaše zamišljenje verzije ovog lika. Šta trebate uraditi da se sjedinite s njim? Sve to sam probao i zadovoljan sam sa svim što smo uradili, pogotovo u mom prvom Betmen pojavljivanju u filmu Batman v Superman."

Glumac je već bezbroj puta potvrdio da ćemo u filmu "The Flash" poslednji put videti njegovog Betmena na delu. Ipak za sada to nije istina, s obzirom na to da je potvrđeno da će Aflek imati mini-kameo u ostvarenju "Aquaman and the Lost Kingdom" koje izlazi u decembru.

Znajući da je glavna radnja The Flash filma kompletan reset DC filmskog univerzuma i uvod u novi DC filmski univerzum Džejmsa Gana, ostaje da se vidi da li će planirani kameo u Aquamanu ostati ili će biti izbačen.

U već pomenutom filmu The Flash dobijamo vrlo zanimljiv skup superheroja od dva različita Fleša sa Ezrom Milerom u ulozi obojice, Betmena Majkla Kitona, Betmena Bena Afleka, ali i Kare Zor El poznatije kao Supergirl, a uz njih u paketu stiže i General Zod u ulozi negativca.

Aflek je uz ovo demantovao sve spekulacije o njegovoj ulozi u produkciji budućih DC filmova. Originalno je on trebalo da režira film The Batman, u kojem bi on igrao glavnu ulogu, dok štafetu nisu preuzeli Met Rivs i Robert Patinson.

Aflek sebe ne vidi u DC režiji i kaže da nikako ne može da zamisli da išta režira u viziji Džejsma Gana, iako mu želi sve najbolje!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 27 idi na stranu