Tajna je otkrivena: Ovako nastaju zvukovi čudovišta u seriji The Last of Us VIDEO

Objavljeni su snimci glumaca koji daju glasove "klikerima" (zombi čudovištima) u hit seriji The Last of Us i vrlo brzo su postali viralni. Otkriveno je da su glumci stvarali zvukove zombi čudovišta u seriji, a ljudi su oduševljeni jer su mnogi mislili da su zvukovi stvoreni pomoću tehnologije.

Izvor: index.hr
Podeli
Foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON
Foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

Čim je serija počela sa emitovanjem na HBO Max-u, gledaoci su bili oduševljeni, a posebno su ih oduševila čudovišta. Kreatori su najavili da bi u drugoj sezoni moglo biti više različitih čudovišta. Ovo je video iza kulisa koji je pokazuje kako nastaju zvukovi. Oduševio je mnoge i skupio milione pregleda.

Prva sezona serije završila se prošlog vikenda nakon devet epizoda, a gledaoci su zadovoljni radom kreatora. Serija je, inače, snimljena prema istoimenoj video-igri.

HBO-ova serija srušila je i vlastiti rekord gledanosti. Finale serije gledalo je 8,2 miliona ljudi, a rezultat je još impresivniji ako uzmemo u obzir da je objavljeno u vreme televizijskog prenosa ovogodišnje dodele Oscara. Time je serija gotovo udvostručila broj gledaoca premijerne epizode, koju je gledalo 4,7 miliona ljudi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 27 idi na stranu