Fanovi su tek sad shvatili da postoji greška u čuvenoj epizodi "Prijatelja": "Kako nismo primetili?"

Obožavatelji "Prijatelja" ponovo proživljavaju živote omiljene ekipe, s obzirom na to da je serija postala dostupna i na strimingu Netfliksa. Međutim, mnogi tvrde da su pronašli grešku Monike koja decenijama nije bila uočena.

Izvor: index.hr
Podeli
Foto: Profimedia, Landmark Media
Foto: Profimedia, Landmark Media

U epizodi četvrte sezone popularnog američkog sitkoma, "The One With The Embryos", Monika (Kortni Koks) i Rejčel (Dženifer Aniston) bore se protiv Čendlera (Metju Peri) i Džoija (Met Leblank) za Monikin veliki stan, u igri koju je smislio Ros (Dejvid Švimer).

Fanovi primetili da Monikina izjava nema smisla

Sasvim bezazlena igra, koja počinje tako što se momci i devojke takmiče ko koga bolje poznaje, zaoštrava se i u jednom trenutku ulog je stan. Devojke na kraju gube, a Monika u svom stilu poludi zbog novonastale situacije. Međutim, fanovi su primetili nešto čudno.

"Nakon što su momci pobedili u igri i kad je Rejčel odbila da se preseli, Monika kaže: "Da smo mi izgubile, naterale bismo momke da se reše patke i pileta, zar ne?' Nema smisla to što je rekla, trebalo je verovatno reći 'da su oni izgubili' ili 'da smo mi pobedile'", pišu ljudi na mrežama.

"Sad sam ovo morao da proverim. I istina je, Monika zaista kaže 'da smo izgubile'. Ne mogu da verujem da niko to nije primetio", "Morao sam da premotam pet ili šest puta samo da proverim da nisam poludeo", složili su se drugi s ovim zapažanjem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 18 idi na stranu