Oven Vilson konačno otkrio zašto govori čuvenu uzrečicu u čak 27 filmova: "Dajem signal"

Holivudski glumac Oven Vilson osvojio je brojne gledaoce svojim ulogama, a ako ste njegov verni fan, mogli ste da primetite kako ovaj glumac već godinama u svojim filmovima govori "wow". Sada je objasnio i zašto to govori.

Izvor: index.hr
Podeli
Foto: Profimedia/UPI
Foto: Profimedia/UPI

Vilson je najpoznatiji po ulogama u komedijama, a često se mogao čuti kako u svojim filmovima uzvikuje "wow", što je za njega već postala neka vrsta uzrečice. Ovenov izraz lica i pomalo otegnuto "wow" koje izgovori, mnogima je postalo prepoznatljivo, što je, iz uloge u ulogu, ovaj "tik" glumca učinilo još simpatičnijim.

Ovaj 54-godišnjak objasnio je zašto je tu reč izgovorio nebrojeno puta od svog debitantskog filma iz 1996. godine "Bottle Rocket", objasnivši da je to neka vrsta "znaka" za njegove fanove.

"Ta reč je za moje istinske obožavatelje i ona deluje poput neke vrste 'namigivanja' njima. Ako ste dovoljno srećni da budete jedna od osoba iz ove grupe, onda je to mali signal za vas", objasnio je glumac.

Od svog debija, Vilson je nastavio da upotrebljava tu reč u još 27 od 52 filma u kojima se pojavio, ukupno je izgovorivši još 81 put. Njegovi fanovi čak su prikupili i neke zanimljivosti o Vilsonovom "wow", među kojima se navodi kako ovu uzrečicu najviše koristi u filmu "Midnight in Paris" iz 2011. gde ju je ponovio čak 7 puta.

"U ovih 27 filmova, Vilson kaže 'wow' ukupno 81 put, a "Midnight in Paris" drži rekord po najvećem broju puta kada je izgovorio tu reč. Čak sedam puta ju je spomenuo", primetili su njegovi fanovi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 18 idi na stranu