U Beogradu se snima film o slavnom pevaču: "Seks, droga, rokenrol"

Film "Bolji čovek", koji govori o životu pevača Robija Vilijamsa, snima se u Beogradu.

Izvor: B92
Podeli
Foto: EPA-EFE/FELIPE TRUEBA / POOL
Foto: EPA-EFE/FELIPE TRUEBA / POOL

Muzička zvezda igra samog sebe u ovom biografskom ostvarenju, ali u Srbiji trenutno boravi samo glumac Džono Dejvis, koji ga tumači u mlađim danima.

Engleski glumac rođen je u Česterfildu, najpoznatiji je u Velikoj Britaniji i SAD po ulozi Aleksa Delarža u predstavi "Paklena pomorandža", a pojavljivao se i u filmu "Kingsman" i seriji "Lovci". U maju 2022. objavljeno je da je Dejvis dobio ulogu britanskog pevača Robija Vilijamsa, a film bi trebalo da bude objavljen krajem 2023. godine.

U Beogradu, kako pišu domaći mediji, u studiju u Krnjači, dva dana je snimana scena koncerta slavnog pevača održanog 2003. godine, a na setu je bilo više od 2.000 statista. Kako su ranije pisali mediji širom sveta, popularni pevač je imao velikih problema da pronađe glumca koji će igrati njegovu mlađu inkarnaciju. Kako prenosi San, Robi Vilijams je rekao publici u Rod Lejver areni u Melburnu početkom godine, na koncertu povodom snimanja biografskog filma, da nije siguran u izbor glumca koji će igrati mlađeg njega, ali je potvrdio da će igrati sam sebe.

Mediji su već uspeli da dođu do dela scenarija. Biće u njemu "seksa, droge i rokenrola". Robi je priznao da neće dozvoliti da njegovo četvoro dece i supruga Ajda Fild ikada vide ovaj film.

"Oni neće znati ništa o ovom projektu. Neće smeti da ga vide, jer ću u suprotnom morati da odgovaram za mnogo toga. Ako to ipak urade, ja ću biti kao – ništa od toga se nije dogodilo, to je umetnička sloboda reditelja, nije vam ovo dokumentarac", objasnio je Vilijams.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 21 idi na stranu