Trenutno najpopularniji film na Netfliksu pun grešaka; ocene katastrofalne VIDEO

Na prvom mestu trendinga na Netfliksu se trenutno nalazi film "Senior Year", u kojem glavnu ulogu igra Rebel Vilson. Film je na ovoj striming platformi objavljen prošle nedelje, a gledaoci su već uočili neke greške.

Izvor: B92, index.hr
Podeli
Foto: Profimedia/Vivien Killilea
Foto: Profimedia/Vivien Killilea

Jedan korisnik Tvitera objavio je da su za scenu plesne tačke navijačica, čija je radnja smeštena u maj 2002. godine, stavljene pesme koje tada još nisu bile objavljene.

"Gledam Senior Year na Netfliksu i već sam video očiglednu grešku. Iskoristili su pesmu Keli Klarkson A moment like this u maju 2002. godine, a pesma je izašla u junu 2002. godine. Ups", napisao je gledalac.

Ispostavilo se da ta pesma Keli Klarkson nije jedina korišćena u filmu koja zapravo nije bila ni objavljena u vreme događaja u filmu.

Hit Sk8er Boi muzičarke Avril Lavinj takođe je korišćen u flešbek sceni smeštenoj u maju 2022. godine, a nije bila objavljena do juna te godine.

Inače, u filmu je reč o Rubi, 17-godišnjakinji koja je vođa navijačica, zabavlja se sa popularnim dečkom iz škole i na putu je da postane kraljica maturske večeri. No tokom treninga navijačica, Rubi padne sa vrha piramide i završi u komi.

Potom se radnja filma premotava 20 godina unapred, kada se 37-godišnja Rubi probudi iz kome. Vraća se u srednju školu i pokušava da preuzme svoju ulogu zvezde škole. Najviše želi da osvoji krunu kraljice maturske večeri.

Film je već danima prvi u trendingu Netfliksa, ali reakcije gledalaca na njega nisu najpozitivnije.

Film na IMDb-ju ima ocenu 5.6 i nanizalo se dosta loših kritika. Jedni su pisali kako je film totalni kliše, ali da je smešan i dobar za opuštanje, dok su drugi kritikovali film, jer je neoriginalan i "loš tinejdžerski film".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 26 idi na stranu