Stiže najskuplja serija svih vremena: Prvi kadrovi "Gospodara prstenova" VIDEO

Trejler za seriju "Gospodar Prstenova", čija će prva sezona biti emitovana 2. septembra na Amazon Prajmu, konačno je objavljen. Prikazuje kovanje prstena, kao i odlomak iz knjige, a spominju se i neka mesta, uključujući Maglene planine, Lindon i Numenor.

Izvor: 24sata.hr
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Serija se odvija u drugom dobu Međuzemlja, koje se proteže kroz dugo razdoblje između izvornog mračnog lorda Morgota ​​i prvog poraza njegovog sluge Saurona. A sve to je hiljadama godina pre radnje iz filmske sage Gospodar prstenova.

"Predstojeća serija studija Amazon prvi put na ekrane donosi herojske legende drugog doba istorije Srednje zemlje. Ova epska drama smeštena je hiljadama godina pre događaja iz Hobita i Gospodara prstenova J. R. R. Tolkina, i vratiće gledaoce u doba u kojem su kovane velike sile, kraljevstva su se uzdizala i padala u propast, neverovatni junaci bili su testirani, a najveći zlikovac koji je ikad potekao iz Tolkinovog pera pretio je da će pokriti sav svet u tami", između ostalog piše u najavi sadržaja serije.

Producenti J. D. Pejn i Patrik Makej rekli su da je njihova želja bila da osmisle naslov koji bi 'mogao da živi u srži knjige pored drugih klasika J. R. R. Tolkina.

"Prstenovi objedinjuju sve glavne priče drugog doba Srednje zemlje: kovanje prstenova, uspon mračnog gospodara Saurona, epsku priču o Numenoru i poslednji savez vilenjaka i ljudi", objasnili su.

Podsetimo, serija se smatra najskupljom TV serijom svih vremena. Prva sezona košta 450.000.000 dolara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 31 idi na stranu