Kristijan Bejl uvek navodi jedan film kao omiljen: "Dve noći sam plakao od smeha"

Kristijan Bejl je, prema sopstvenom priznanju, neodlučan kad je reč o odabiru omiljenih filmova, ali zato jedan ima kao "kec u rukavu" kad god ga novinari pitaju šta najviše voli da gleda.

Izvor: B92
Podeli
Foto: EPA-EFE/FELIPE TRUEBA
Foto: EPA-EFE/FELIPE TRUEBA

Glumac, koji je veoma cenjen zbog svoje interpretacije Betmena, priznao je da je njegov omiljeni film komedija Krisa Farlija "Nindža sa Beverli Hilsa", koji je premijerno prikazan u bioskopima pre 25 godina.

Kristijan Bejl umalo odustao od Betmena usred snimanja

"Ima tako mnogo filmova koji odgovaraju različitim raspoloženjima. Ali univerzalni odgovor koji dajem na to pitanje je 'Nindža iz Beverli Hilsa' i to sada već svi znaju", rekao je Bejl, koji je pohvalio rad Krisa Farlija.

"On je fantastičan. Očigledno imam i druge filmove, ali sam taj gledao dve noći zaredom i oba puta plakao od smeha, tako da sam odlučio da ga dajem kao svoj odgovor na pitanje o omiljenim filmovima", rekao je Bejl, dodavši da filmove "ne gleda baš često".

"Nindža iz Beverli Hilsa" je bio poslednji film voljenog komičara, koji je umro sedam meseci posle premijere, u 34. godini života.

U tom filmu igra sam Farli kao sada odraslo siroče odgajano u klanu nindži, koje putuje u Južnu Kaliforniju da reši misteriozno ubistvo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 31 idi na stranu