Netfliksov triler sa bizarnim preokretima zaludeo ljude, dominira na trendingu

Netfliksova britanska misteriozna miniserija "Stay Close" zaprepastila je gledaoce širom sveta. Na toj striming platformi je puštena 31. decembra 2021. i već početkom 2022. je ušla u trend.

Izvor: index.hr
Podeli
Foto:EPA/CHRISTIAN MONTERROSA
Foto:EPA/CHRISTIAN MONTERROSA

Prema izveštajima analitičke kompanije FlikPatrol, "Stay Close" je najgledanija serija na Netfliksu od 2. januara 2022. do danas širom sveta. 14. januara, prema njihovim podacima, "Stay Close" i dalje dominira na listi najboljih serija na Netfliksu. Ona je na prvom mestu, a slede Emili u Parizu i The Vitcher.

Samo pet dana nakon izlaska, serija je došla na prvo mesto u regionu, dok je u svetu bila na četvrtom mestu i popularnost joj je rasla svakim danom.

Na IMDb-u ima ocenu 7 od 10.

Podsetimo, u "Stay Close" glavnu ulogu tumači Kaš Džambo, koji igra Megan, majku troje dece iz predgrađa koja, uprkos svim naporima, ne može da pobegne od svoje prošlosti. Megan ima partnera Dejva i njihov život izgleda idilično, ali Megan je u prošlosti radila kao striptizeta po imenu Kesi i tada je mnogo ljudi došlo u njen život.

Dok je bila striptizeta, Kasienov bivši klijent Stjuart Grin, koji je bio opsednut njome, nestao je bez traga. U isto vreme, Kesi beži od svog starog života. Ostaje pitanje da li je Stjuart uopšte živ ili ga je neko ubio i ako jeste ko.

Nakon 17 godina, Kesi, ili Megan, mora da se suoči sa prošlošću koju će joj u život doneti dva detektiva koji istražuju brojne nestale osobe, uključujući Grina. Osumnjičeni se gomilaju, a spisak poginulih i nestalih je sve duži.

Serija je zasnovana na istoimenom romanu Harlana Kobena iz 2012. U komentarima na IMDb-u prikupljeno je više od 300 recenzija, a mišljenja gledalaca su podeljena. Neki pišu da je serija neoprezna, dok mnogi pišu da im se serija izuzetno dopala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 31 idi na stranu