Od misterije do Vikinga: Kakav je novi zimski sadržaj ponudio Netfliks?

Striming servis Netflks najavio je čitav niz naslova koji će imati premijere ili nove sezone na platformi ove zime.

Izvor: Index
Podeli
Foto:EPA/ CAROLINE BREHMAN
Foto:EPA/ CAROLINE BREHMAN

Piter Fridlander iz Netfliksa najavio je premijere brojnih serija, kao i povratak favorita poput "Locke & Key" i "The Umbrella Academy".

"U mojih deset godina na Netflksu, bilo je uzbudljivo videti iznenađenje, šokirane tvitove, smešne mimove i strastvene teorije inspirisane našim serijama", napisao je Fridlander u postu na blogu.

"Žanrovske priče imaju moć da nas prenesu u nove svemire poput Upside Down-a u "Stranger Things", uče novom rečniku poput "The Witchera" i, što je najvažnije, ujedine u našoj zajedničkoj ljubavi prema naučnoj fantastici, hororu, fantaziji, animu i svemu između." Prva stiže "Archive 81"

Serija koja će biti premijerno prikazana prva (14. januara) je "Archive 81". Zasnovana je na istoimenom popularnom podkastu i prati arhivistu Dana Tarnera (Mamoudou Athie), koji preuzima zadatak restauracije kolekcije oštećenih video kaseta iz 1994. godine i nalazi se uključen u istragu režisera dokumentarnih filmova (Dina Shihabi) o opasnom kultnom kultnom objektu.

Film "In From the Cold" debituje 28. januara i prati samohranu majku iz Amerike, koja je prinuđena da se suoči sa svojom davno zakopanom prošlošću ruskog špijuna tokom evropskog odmora sa svojom ćerkom.

Dugo očekivana serija Vikinzi: Valhala biće premijerno prikazana 25. februara. Serija prati avanture nekih od najpoznatijih Vikinga koji su ikada živeli, sa Semom Korletom, Fridom Gustavson i Leom Suterom u glavnim ulogama. Nova priča smeštena je u rani 13. vek (više od 100 godina nakon završetka originalne serije Vikinzi) i kombinuje istorijsku autentičnost i dramatičnost sa impresivnom radnjom.

Fridlander je napomenuo i da će druga sezona serije "Raising Dion" početi 1. februara. Od ostalih serija koje se vraćaju na Netfliks, izdvaja se druga sezona "Alise in Borderland", naučnofantastične serije na japanskom jeziku zasnovane na istoimenom grafičkom romanu Hara Arse.

Ostale serije za 2022. uključuju: "Stranger Things", "All of Us Are Dead", "Army of the Dead: Lost Vegas", "The Cuphead Show!", "Cyberpunk: Edgerunners", "First Kill", "Magic: The Gathering"," The Midnight Club", "Resident Evil", "The Sandman and The Witcher: Blood Origin".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 28 idi na stranu