Publika želi da on bude novi Džoker FOTO

Jedan od najiščekivanijih filmova koji će se pojaviti 2022. je Betmen Roberta Patinsona, koji bi trebalo da bude mračniji i utemeljeniji prikaz krstaša sa ogrtačem.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia/Christoph Soeder/dpa
Foto: Profimedia/Christoph Soeder/dpa

Prikazivanje u bioskopima je planirano za mart, a film će predstaviti razne Betmenove zlikovce, uključujući Ridlera, Ženu-mačku i Pingvina.

Nažalost, Betmenov glavni neprijatelj Džoker se neće pojaviti u filmu. Ipak, to nije sprečilo fanove da spekulišu ko bi mogao da tumači lik čuvenog zločinca za predstojeći DC film.

Predloženo je više imena, uključujući zvezdu filma "Eternals" Berija Kogana koji bi, sudeći prema komentarima, bio sjajan u ulozi mladog Džokera. Međutim, ukoliko režiser Betmena Met Rivs želi da se Patinson bori protiv grubljeg i iskusnijeg Džokera, onda bi Vilem Dafo bio dobro rešenje.

Vilem Dafo je godinama miljenik publike, koja ga vidi u ulozi Džokera. Dafo i Patinson su ranije radili zajedno u filmu Svetionik, koji je zapravo priča o poreklu Džokera,- ako uzmemo u obzir čitav haos i razaranje u kome njih dovjica učestvuju.

Iako je nepoznato da li je Vilem Dafo uopšte u trci da igra Džokera, umetnik koji se na Instagramu potpisuje kao Bobbi_Art zamislio je kako bi glumac izgledao kao popularni negativac.

Vilem Dafo je snimio film za odrasle - zato je bio izbačen iz srednje škole

Vilem Dafo se trenutno vraća u ulozi Zelenog Goblina, a njegova poslednja uloga bila je u Akvamenu. Zvezda već ima iskustva sa likovima superheroja, a ostaje da vidimo da li će se suprotstaviti Betmenu Roberta Patinsona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 28 idi na stranu