"Peaky Blinders" pod istragom

Producenti serije "Piki blajnders" (Peaky Blinders) nalaze se pod istragom jer su nastavili snimanje iako su znali da među zaposlenima ima i onih koji su kovid pozitivni.

Izvor: Headliner.com
Podeli
Foto:Shutterstock/Ysbrand Cosijn
Foto:Shutterstock/Ysbrand Cosijn

Producenti serije "Peaky Blinders", čija se šesta sezona trenutno snima, nalaze se pod istragom zbog sumnje da su kršili sigurnosne protokole, odnosno zato što nisu zaustavili snimanje kada su saznali da je jedan od članova tehničke ekipe pozitivan na koronavirus, objavio je britanski list "Gardijan".

Portparol serije rekao je kako je snimanje bilo nakratko prekinuto nakon što se saznalo da je rezultat testiranja jednog člana ekipe, koji se pokazao pozitivnim, na kraju ipak bio lažan. Međutim, članovi ekipe rekli su kako je snimanje bilo nastavljeno bez obzira na to što su producenti znali da je jedan član ekipe pozitivan.

Članovi ekipe pitaju se zašto snimanje nije zaustavljeno onog trenutka kada je došao prvi, pozitivan, nalaz na virus. Jedan član ekipe tvrdi kako su se rezultati testiranja krili od njih kao i da, nakon što je sve otkriveno, mnogi više ne žele da rade na snimanju te popularne TV serije prenosi Headliner.

Sve ove tvrdnje posebno su zabrinjavajuće ako se zna da je snimanje šeste sezone zaustavljeno u martu prošle godine a nastavljeno u januaru ove godine kada je službeno saopšteno kako će se uspostaviti sigurnosni protokoli da bi se osiguralo snimanje serije, kao i sigurnost svih koji su u nju uključeni.

Iz sindikata Broadcasting, Entertainment, Communications and Theatre Union potvrđeno je da se ove tvrdnje istražuju a jedan od njegovih čelnika Spenser Mekdonald kazao je kako je snimanje trebalo da bude zaustavljeno istog trenutka i da čekaju odgovor producenata na navode članova ekipe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 22 idi na stranu