"Samo budi zgodna": Slavni glumci otkrili uloge zbog kojih su zažalili

Neke glumce proslavila je jedna ključna uloga, dok su neki morali kroz nekoliko raznih filmova doći do planetarne slave, ipak su i jedni i drugi zbog nekih uloga zažalili iz različitih razloga.

Izvor: index.hr
Podeli
Foto: EPA-EFE/ ANDREW GOMBERT
Foto: EPA-EFE/ ANDREW GOMBERT

1. Džon Bojega rekao je da iz Diznija nisu znali šta da urade sa njegovim likom Finom i drugim likovima koje su tumačili glumci crne boje kože.

"Nemojte da uvodite lik crnca i prikazujete njegovu ulogu bitnijom nego što jeste i zatim ga ostavite po strani. To jednostavno nije dobro", rekao je Bojega.

2. Megan Foks je dobila otkaz u franšizi "Transformeri", jer je javno rekla da je noćna mora raditi s rediteljem Majklom Bejom.

"On je kao Napoleon i želi da stvori tu neku reputaciju zloglasnog ludaka. Nakon što sam ga jednom pitala na snimanju sa kim treba da razgovaram i koga da gledam, rekao mi je da samo budem zgodna", objasnila je Megan Foks.

3. Hale Beri se nije dopala radnja filma "Žena-mačka", jer je cilj njenog lika bio da zaustavi zlog maga kozmetičke industrije umesto da spase svet, kao što muški superheroji obično rade.

"Zašto Žena-mačka ne može da spase svet kao Betmen i Supermen? Zašto ona samo spasava žene od kreme za lice od kojih im popuca koža? Ali ja sam bila samo plaćena glumica, a ne reditelj. Nisam mogla baš mnogo da utičem na to", rekla je Hale beri.

4. Blejk Lajvli je rekla kako joj je lično smetao lik Serene van der Vudsen, koji je tumačila u "Tračari".

"Ljudi su je voleli, ali meni je lično uvek nekako smetala, htela sam da šalje bolju poruku svetu", požalila se Blejk Lajvlli.

5. Harison Ford je godinama hteo da lik Hana Sola umre.

"Tražio sam to 30 godina, ne zato što mi je bilo dosta ili zato što mi je dosadio već sam smatrao da bi drugi likovi dobili na težini tim činom. Mislim da je najbolje za lik da se žrtvuje za višu svrhu i ideale", rekao je jednom prilikom.

6. Robert Patinson mrzeo bi "Sumrak sagu" da nije u njoj glumio Edvarda Kalena.

"Što sam više čitao scenario, sve sam više mrzeo lik Kalena", objasnio je.

7. Džejmi Dornan se osećao nelagodno u ulozi Kristijana Greja u "50 nijansi sive".

"Osećao sam se nekako jako daleko od sebe i borio sam se sa tim", tvrdi Dornan.

8. Šonu Koneriju Džejms Bond je išao na živce.

"Uvek sam mrzeo tog prokletog Džejmsa Bonda", rekao je jednom prilikom glumac koji je lik agenta 007 tumačio u sedam filmova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 21 idi na stranu