Korona poremetila filmsku industriju: Intimne scene mogu, ali posle testa na virus

Koronavirus utiče i na scene na filmu. Strani mediji prenose da će zbog sprečavanja širenja virusa, biti zabranjeno snimanje ljubavnih scena u Holivudu.

Izvor: CDM
Podeli
 Foto: Gettyimages/Valerie Macon
Foto: Gettyimages/Valerie Macon

Amanda Blumental, čije je zanimanje da glumcima osigura bezbednost tokom snimanja seksi scena, rekla je da je vrlo verovatno da glumci neće želeti da se ljube u usta sa kolegama. Ona je otkrila da je i pre uvođenja karantina nekolicina glumaca negodovala zbog snimanja scena ljubljenja.

Amanda je rekla da se može dogoditi da se uvede testiranje ili pregled pre početka snimanja, a ako glumci i dalje ne budu želeli da se “intimiziraju”, moraće da se uvedu novi načini za snimanje romantičkih scena.

Velike filmske produkcije, kako piše Daily mail, spremaju projekte koje će glumcima sa A liste omogućiti zaštitu na setu i van njega. To će najverovatnije rezultirati obaveznim testiranjem na koronu, kako zvezda, tako i ekipe koja snima.

Slična situacija je i u filmskoj industriji Tajanda. Vlasti te zemlje dale su instrukcije filmadžijama da ne snimaju ljubavne ili scene borbi, ili bilo kakve druge vrste scena koje uključuju blizak kontakt glumaca.

Tamošnji Sekretarijat za kulturu izdao je naređenje da se snimanja moraju odvijati u provetrenim prostorijama u kojima ne sme da boravi više od pedeset ljudi.

strana 1 od 20 idi na stranu