Od 1. juna "Drive in bioskop" na Adi Ciganliji

Nakon pokretanja kućnog bioskopa Moj off koji je brojnim filmskim ostvarenjima bioskope preselio u domove građana, Kombank Dvorana u saradnji sa Gradom Beogradom od 1. juna seli bioskop na beogradsku Adu Ciganliju pod nazivom "Drive in bioskop Ada Beograd", najavili su iz Kombank dvorane.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Kao u holivudskim filmovima, Beograđani će tokom predstojećih letnjih meseci, ali i tokom ostatka godine, omiljene naslove moći da gledaju pod zvezdanim nebom i to na parkiralištu na Adi, koje će biti pretvoreno u bioskop na otvorenom.

Da užitak bude još veći, a u skladu sa bezbednosnim poštovanjem propisane distance, filmovi će se pratiti iz automobila.

Planirano je da projekcije budu besplatne od 1. juna do 1. jula, nakon čega će se ulaznice naplaćivati.

U znak zahvalnosti i solidarnosti sa građanima prestonice, prve nedelje rada Drive in bioskopa filmovi će bit prikazivani svake večeri, a od 7. juna do kraja leta sredom, četvrtkom, petkom, subotom i nedeljom.

Kompletan repertoar, kao i film otvaranja biće poznati sledeće nedelje, a o terminima filmskih projekcija gledaoci će moći od 1. juna svakodnevno da se informišu na sajtu Kombank Dvorane.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 20 idi na stranu