Objavljeno kada će novi film o agentu 007 ugledati svetlost dana

Danas (2. aprila) trebalo je da milioni ljudi u bioskopuma vide poslednji put Danijela Krejga kao Džejms Bonda

Izvor: B92
Podeli
Foto: Gettyimages/ Brian Ach
Foto: Gettyimages/ Brian Ach

Ali film - kao i mnogi drugi - postao je žrtva pandemije koronavirusa, nakon što je datum puštanja bio pomeren zbog izbijanja pandemije (pa čak i da nije, zatvaranja bioskopa dovelo bi do toga da se film odloži ). Pa, kad će biti pušten na slobodu? Evo šta treba da znate ... Kada je novi datum objavljivanja vremena ''No Time To Die''?

Trenutno je zakazano puštanje u bioskop 12. novembra, pod pretpostavkom da će se stvari do tada već vratiti u nekakav osećaj normalnosti. Film je bio jedan od prvih većih zabavnih događaja koji su postali žrtva pandemije, a posle je došlo do odlaganja blokbaster filmova, muzičkih festivala, TV emisija, sportskih događaja i drugih značajnih događaja u kalendaru zabave. Producenti su potvrdili tu vest u tvitu nekoliko nedelja pre nego što je film trebalo da ima svetsku premijeru u Londonu, piše Metro.

"Producenti MGM-a, Universal i Bond, Michael G. Vilson i Barbara Brokoli, najavili su da će nakon pažljivog razmatranja i temeljne procene globalnog pozorišnog tržišta puštanje ''No time to die'' biti odgođeno do novembra 2020. Godine.

Svetska premijera je trebalo da se održi 31. marta u Rojal Albert Holu u Londonu.

''Samo jedna osoba, koja možda nema simptome, može da zarazi ostatak publike'', napisali su u otvorenom pismu osnivači sajtova MI6 Confidential i The James Bond Dossier.

''Niko ne želi takav publicitet.''

Prethodni Bond film ''Spektra'' iz 2015. godine, zaradio je skoro 900 miliona dolara.

Neki filmski analitičari predviđaju da bi koronavirus mogao da napravi štetu od pet milijardi dolara na blagajnama, jer su mnogi bioskopi u Kini zatvoreni.

Jedan ljubitelj je napisao: ''To je samo film. Zdravlje fanova širom sveta i njihovih porodica je mnogo važnije''.

''Čekali smo više od četiri godine na ovaj film. Nekoliko dodatnih meseci neće umanjiti njegov kvalitet i može samo da doprinese uspehu na blagajnama za oproštajni film Danijela Krejga."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 23 idi na stranu