Film "Četiri ruže" započinje svoj bioskopski život u Hrvatskoj, BiH, Kanadi, Sloveniji i Makedoniji!

Krimi-drama "Četiri ruže" nastavlja svoj više nego uspešan bioskopski život i širi se na region!

Izvor: B92
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Film prati jednog običnog čoveka koga je noćna džungla velikog grada privukla svojim čarima i porocima. Njegova sudbina isprepletena je sa nekoliko paralelnih priča smeštenih u ambijent noćnog života Beograda, a otkriće nam dileme i ideje sa kojima se svaki čovek susretne pre ili kasnije.

Šule u Beograd dolazi iz provincije, i već prvog dana uz posao osiguranja u lokalnom klubu, dobjva nadimak Tarzan. U želji da bude deo gradske ekipe, on postaje "momak za sve". Ispunjava svaki zahtev nadređenih, a ne odbija ni poslove s one strane zakona. Čitav njegov život vrti se oko lokala u kome će upoznati galeriju autentičnih gradskih likova. Kada na beogradske ulice padne noć, klub "Četiri ruže" otvoriće svoja vrata. Svaka noć u klubu pamtiće se po nečemu. Međutim, baš ova noć, u kojoj Tarzan iznenada nestaje, za sobom će povući niz događaja koji će do jutra svima njima promeniti živote.

Glumačku postavu predvode Dragan Gagi Jovanović, Srđan Žika Todorović, Boris Milivojević, Miloš Samolov, Nada Macanković, Dragana Dabović, Milutin Milošević, Gordan Kičić, Sonja Kolačarić. U ulozi četiri ruže su: Marta Milosavljević, Jelena Jokić, Tara Toševski i Miljana Popović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 29 idi na stranu