Matea Milosavljević i Pavle Jerinić: "Od sudbine se ipak ne može pobeći"

Od kreatora sada već kultne serije "Istine i laži", stiže nova priča - "Igra sudbine". Kažu da je veoma zanimljiva, intrigantna i da će gledaoce sigurno osvojiti već na prvo gledanje. Sa kim se to sudbina poigrala i na koji način, gledaoci Prve TV imaće priliku da prate svakog radnog dana od 21.00 čas.

Izvor: prva.rs
Podeli
Matea Milosavljević i Pavle Jerinić kao Sofija i Matijafoto: Prva TV/Aleksandar Krstović
Matea Milosavljević i Pavle Jerinić kao Sofija i Matijafoto: Prva TV/Aleksandar Krstović

Rađena po kolumbijskoj telenoveli, serija “Igra sudbine” prepuna je živopisnih likova, neočekivanih obrta, ljubavnih intriga i skandala, zapleta, spletki i izdaja, ali pre svega najčistijih emocija ljubavi, prijateljstva, odanosti, porodičnih i prijateljskih odnosa, koji pobeđuju sva iskušenja.

Uz već dobro poznata imena srpske filmske scene, priliku da ih gledaoci bolje upoznaju, dobili su i mladi glumci Matea Milosavljević i Pavle Jerinić.

Izgleda da su Sofija i Matija glavni negativci u seriji? O kakvim likovima je reč?

Matea: "Tumačim lik Sofije Šubarević. Ona je manekenka i top model, opasnica prava. Spremna je na sve. Ima jasan cilj, stremi ka njemu i u tome ništa ne može da je zaustavi. Velika je zavodnica i zna kako najlakše da dođe do onoga što želi. Brutalna je u svojim planovima, spletkari, manipuliše, preti..."

Pavle: "Matija Grbić je isto kao i Aleksa, koga igra Luka Raco, jedan truli kapitalista, ozbiljan materijalista. Ima sposobnost da se prema svima postavlja kao prijatelj, a da je zapravo daleko od toga. Matijin najveći problem je njegov stil života. Uživa u luksuzu, ali koliko god imao para, nikad mu nije dovoljno. Trudi se da nađe alternativne izvore novca i neće prezati ni od čega da taj svoj način života ispuni najraskošnije. Izrazito je pohlepan. Pravi raznorazne spletke. Služi se maksimom "zavadi pa vladaj", da bi uživao veći i bolji status što materijalno, što u firmi."

Prvi put radite na ovako velikom i veoma zahtevnom projektu?

Matea: "Prvi put se susrećem sa hiperprodukcijom. Nije lako ispratiti zadati ritam, ali imamo sjajnu ekipu. Super smo se uklopili i mislim da dobru energiju koja vlada među nama, prenosimo i na samu seriju."

Pavle: "Ovo je prvi put da učestvujem u ovako obimnom projektu. Najveći do sada na kojima sam radio. Ima puno posla, brzo se radi, ali veoma je interesantno i zaista predstavlja izazov."

Šta možemo da očekujemo od "Igre sudbine"?

Matea: "Videćete, svašta!

Pavle: "Kad me pitaju šta se dešava u seriji, kažem im sve. Ono što ljudi ne mogu ni da zamisle - i to se desi! Vrlo brzo se promene dešavaju i to promene koje ne mogu ni da očekuju."

Šta biste poručili gledaocima, zbog čega ne bi trebalo da propuste seriju?

Pavle: "Ova serija je životna svakodnevica. Večita borba između dobra i zla. Uprkos nebrojenim spletkama i prevarama, prave moralne vrednosti ipak pobeđuju."

Više o seriji pogledajte OVDE.

Marija Ivanović

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 28 idi na stranu