Luka Raco o seriji "Igra sudbine": Put nije lak, svako može da nauči šta su prave vrednosti u životu

Nakon veoma uspešne serije "Istine i laži", gledaoci Prve TV od 20. januara imaće priliku da prate novu, zanimljivu priču punu intriga i tajni, koju potpisuje isti kreativni tim.

Izvor: prva.rs
Podeli
Foto: Prva TV/Aleksandar Krstović
Foto: Prva TV/Aleksandar Krstović

Razgovarala: Marija Ivanović

Rađena po kolumbijskoj telenoveli, serija “Igra sudbine” prepuna je neočekivanih obrta, ljubavnih zapleta, spletki i izdaja, ali i prijateljstva i odanosti koji pobeđuju sva iskušenja.

Jednu od glavnih uloga tumači mladi glumac Luka Raco, svima dobro poznat kao Rista iz serije "Sinđelići", a mnogi se sigurno sećaju i njegove role u seriji "Nemanjići - rađanje kraljevine".

Posle velikog projekta kakav je bila serija "Sinđelići" u kojoj ste tumačili jedan od glavnih likova, gledaoci će u seriji "Igra sudbine" imati priliku ponovo da vas gledaju u glavnoj ulozi.

"Ovog puta tumačim lik Alekse, arogantnog tipa koji odrasta u visokom društvu. Opsednut je materijalizmom, ne preza ni od čega i posvećen je isključivo biznisu. Aleksa nema razvijenu empatiju, emocije i ljudskost su mu nepoznanica, a to prilično utiče na njegov odnos sa svim ljudima u njegovoj okolini."

Da li je opsednut poslom zbog moći i materijalnih dobara?

"Opsednut je poslom i uspehom na tom polju najviše radi nekog dokazivanja samom sebi. Uspeh u poslu bitniji mu je od bilo kakvog uspeha na ličnom planu."

Ipak, čini se da Aleksa izlazi na pravi put i shvata šta su prave vrednosti u životu?

"Dolazi do određenog spleta okolnosti, nakon čega on uspeva da sagleda pravu sliku života i da iz svega toga nauči šta su prave vrednosti."

Šta biste poručili gledaocima, zbog čega ne bi trebalo da propuste seriju "Igra sudbine"?

"Ovo je nešto potpuno novo na televiziji, što do sada nije bilo viđeno i smatram da će gledaocima biti veoma interesantno. Podjednako i mlađoj i starijoj publici. Ekipa se veoma brzo zbližila i ta energija se prenela i na sam set, pa zaista verujem da će to i gledaoci primetiti. Životne okolnosti kroz koje prolaze likovi, mnoge će navesti da preispitaju svoje postupke."

Detaljnije o seriji pogledajte OVDE.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 28 idi na stranu