"Prijatelji" ponovo na okupu u specijalu HBO-a?

Zvezde i kreatori serije "Prijatelji" trenutno vode pregovore sa HBO-om o snimanju povratničkog specijala, piše Holivud reporter.

Izvor: B92, N1
Podeli

Dženifer Aniston, Kortni Koks, Liza Kudrou, Met le Blank, Metju Peri i Dejvid Švimer trebalo bi da pred kamerama ponovo glume popularnu njujoršku šestorku, ukoliko pregovori o snimanju specijala za striming servis HBO Maks urode plodom, piše Holivud reporter pozivajući se na upućene izvore.

Scenario za povratnički specijal još nije napisan, a u pregovore su navodno uključeni i kreatori serije "Prijatelji" Dejvid Krejn i Marta Kofman.

Izvori Holivud reportera naglašavaju da je dogovor još daleko od postignutog i da tek treba zaključiti ugovore s glumcima i kreatorima serije.

Kada i ako dođe do dogovora, izazov ostaje usklađivanje rasporeda svih glumaca, ističu izvori Holivud reportera.

Spekulacije o okupljanju "Prijatelja" podstaknute su sa više zajedničkih fotografija glumaca iz serije koje su osvanule na društvenim mrežama u poslednje vreme, kao i "transferom" serije s Netfliksa na novi striming servis HBO Maks, koji bi trebalo da počne s radom u maju sledeće godine.

Kompanija Vorner navodno je platila 425 miliona dolara kako bi ponov o dobila pravo na petogodišnje emitovanje "Prijatelja" na sopstvenoj platformi (HBO Max), piše Holivud reporter.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 22 idi na stranu