„Nije vreme za napad na Iran“

Njujork -- Nekadašnji šef izraelske obaveštajne službe veruje da još nije vreme za napad na Iran. „Režim u Iranu je vrlo racionalan“, kaže Meir Dagan.

Izvor: B92, Beta, CBS/60 Minutes
Pošaljite komentar
  1. A u isto vreme izrael poseduje veliki arsenal nklearnog oruzja bez obzira sto tako krse medjunarodne zakone, i niko se ne usudjuje da kaze to.
    (Vuk, 9. mart 2012 12:12)

    # Link komentara

  2. Kakav spin! Rasprava o tome da li napasti Iran je izbegnuta najlaksim trikom - pitanjem pukom tajminga, a napad je naravno najnormalnija stvar na svetu.
    (Banalitičar, 9. mart 2012 12:08)

    # Link komentara

  3. Kakav cinizam. Bolestan cinizam.
    Ispada da su izraelske i američke nuklearne bombe humane: ubiju samo jednom, a iranska bi bila nehumana - ubijala bi više puta?
    Sumrak civilizacije: ili SVI da unište svoje sumanute stokove nuklearnog i termonuklearnog oružja, krstarećih i zasednih raketa - a novac utrošiti za spas onih skeleta koji umiru od gladi po Africi, da se iskorene bolesti, obezbedi dostojanstven život svima na Globusu - ili pustiti svaku državu koja ima POTENCIJALA da napravi svoje oružje - pa bi bila, sada se vidi, ZLATNA ravnoteža straha, kao u vreme Hruščova...
    Ako, ovoga puta, Izrael napadne Iran - to će biti kraj jevrejske države zauvek. Ali i početak konačnog sunovrata Amerike. Jer delimični kraj Amerike je počeo osnažnjenjem Evrope, Rusije, a naročito Kine, Indije, Brazila...
    Ili - uz Ameriku i s njom je POLA milijarde ljudi, a šet i po je protiv!
    (Kvazimodo Sorabius, 9. mart 2012 10:33)

    # Link komentara