Dejli mejl: Video snimak demantuje teoriju zavere

Video snimak, objavljen na Internet stranici londonskog lista Dejli mejl, dokazuje da su se zgrade Svetskog tgovinskog centra (WTC) u Njujorku 11. septembra srusile zbog požara, a ne zbog podmetnutog eksploziva, kako tvrde mnogi teoretičari zavere.

Pošaljite komentar
  1. lepo je rekao Njegoš ''E otad mu ne bih vjerovao, mlijeko je da reče bijelo''
    Bila je to do sada najveća prevara u 21 veku.
    (vidovit, 9. januar 2013 15:57)

    # Link komentara

  2. @ Vlad i ostali...

    Vlad, garant si iz DSS-a, ti i ostali X-Files komentatori ovde. Da li vi stavrno verujete u to? Imate li imalo mozga da razmiliste pre nego zinete? Usce i STC? U STC je udario putnicki avion, pun goriva pri 800km\h i zgrada ostala dok nije celik popustio. O cemu pricate bre vi?!? To sto nas vlast **** i laze 20 godina, ne znaci da je svuda tako. Ne znam da li da vas zalim ili sebe sto sam rodjen ovde.
    (MS, 11. septembar 2012 15:51)

    # Link komentara

  3. To smo znali i ranije da su Amerikanci sami srusili te kule.
    (Dejan, 11. septembar 2012 15:09)

    # Link komentara

  4. U Americi postoji na hiljade teorija i dokaza koji jasno i nedvosmisleno potvrdjuju da je rec o zaveri,koja je posluzila Americi za ulazak u nove ratove.Nasuprot svim teorijama stoji samo jedna jedina,ali dovoljno jaka da ih sve pobije.Naime po oceni ozbiljnih americkih polit.analiticara,tadasnji predsednik Bus i njegova administracija, jednostavno nisu imali mentalne kapacitete za organizovanje ovako slozene operacije.
    (MunzeLjux, 3. novembar 2011 14:41)

    # Link komentara

  5. Pateticna budalastina. Doduse uvek ima dovoljno ovaca kojima moze da se servira ovakva genijalnost od zvanicne verzije.
    (itchy, 3. novembar 2011 10:13)

    # Link komentara

  6. Da, ocigledno je, nepobitan dokaz, vise nema nikakve dileme...
    (gistro, 3. novembar 2011 09:36)

    # Link komentara

  7. Čudi me kako se zgrada "Ušće" u Beogradu nije srušila posle onolikog NATO raketiranja a ove kule bliznakinje u Njujorku jesu posle udara dva putnička aviona?
    (Vlad, 3. novembar 2011 09:27)

    # Link komentara