Poslanici o gasu i kalendaru LSV-a

Beograd -- Poslanici republičkog parlamenta završili su načelnu raspravu o sedam pratećih budžetskih zakona. Tokom dana gotovo dvočasovna rasprava van dnevnog reda.

Izvor: B92, Beta, Tanjug
Pošaljite komentar
  1. Ama gospodo poslanici manite se kalendara LSV, manite se toga da i dalje se prepucavate ko je šta uradio i ko je koliko para dobio. Gospodo radite imate jako puno posla a vi i dalje iznosite i svađate se oko Vašeg "prljavog veša". Ali zato što ne radite ipak dobijete bome lepe plate i lepe dnevnice. Dajte makar ih jedan mesec i zaslužite. Mi pošten i radan narod to već odavno od vas očekujemo.
    (Kaća, 12. januar 2009 17:02)

    # Link komentara

  2. Svi ti koji sad,umesto zaista vaznih stvari,u svojoj nemoci i gluposti,lupetaju o kalendaru su zasluzni sto svako normalan zeli da pobegne iz ove proklete avlije.Mozda je to cilj narodnjackog bloka:sto nas manje ostane,lakse ce nas predati majcici Rusiji,posto su avans za tu transakciju odavno primili.
    ((Vlast)a, 12. januar 2009 17:36)

    # Link komentara

  3. kalendar je skroz ok, to je politicko misljenje na koje svako ima pravo a niko nema pravo da ga osporava. tj oni koji to rade samo skrecu temu i pokusavaju umanjiti svoju odgovornost i krivicu za katastrofalno stanje drzave
    (Vojvodjan-, 12. januar 2009 20:02)

    # Link komentara

  4. Pa neka se sada neko cudi sto je u Srbiji najgledanija serija "Selo gori, a baba se ceslja"...
    (Sergej, 12. januar 2009 21:36)

    # Link komentara

  5. Mante kartu Vojvodine... Da li sam ja to dobro pročitao? Nikolić kritikuje Tadića što je obezbedio gas???? Ovaj čovek nije normalan, boli njega uvo što se narod smrzava, njegova parola je što je gore (za narod) to je bolje (za njega i njegove).
    (Jogi Letač, 12. januar 2009 22:25)

    # Link komentara