1. A Tadić (Jeremić) u svetu govore kako smo mi „faktor mira“ na Balkanu eto primer koji to potpuno demantuje - pokazuje da u našoj skupštini ne samo radikali (nego prikriveno i većina poslanika iz drugih stranaka!) nego i neki drugi veličaju Mladića i Karadzića (Miloševića, Zvezdana Jovanovića i slične!). Znači nas običan narod (veliku većinu preko 80%) koji želimo da imamo budućnost, koji želimo da Srbija bude u EU ko predstavlja u skušštini i medijima? Niko! Lustraciju BRE...…..
    (natalija, 4. decembar 2008 14:41)

    # Link komentara

  2. Jednostavno im iskljuciti mikrofone i kraj. Ako ce da ga brane nek idu, ali pitanje je kako u sred pretresa kuce tamo ima pravo da se seta Todorovic. Da je njegova kuca pa hajde, ali kakvo je on ovlasceno lice?
    (iskljucite mikrofon, 4. decembar 2008 14:49)

    # Link komentara

  3. Predlazem da se poslanicima ukinu plate... Vode samo suplje razgovore, trose nase novce, ne rade nista korisno, nijedan zakon nisu doneli... Prema tome sta ce im placa...
    (ilija, 4. decembar 2008 14:54)

    # Link komentara

  4. Tako me briga da li pretresaju nečiju kuću ili ne. Ono što je mene briga u ovom trenutku je KADA ĆE TE VI LENŠTINE ŠTO STE ZAPOSELI BUSIJE U SKUPŠTINI DA USVOJITE UREDBU O PRODUŽENJU VAŽENJA PASOŠA? To vam je na dnevnom redu i od toga meni i mnogima zavisi puno stvari u životu, a ne od vašeg zamlaćivanja!!
    (BESAN, 4. decembar 2008 14:57)

    # Link komentara

  5. Mogli bi malo da pricaju i o kursu Evra ovih dana...
    Vruc krompir, a?
    (mua, 4. decembar 2008 15:10)

    # Link komentara

  6. Bože, kada vidim šta radi najviši državni organ, pristajem i da prevrnu moju kuću naopačke, samo da se bave svojim poslom.
    (Maksimalno orao pozitivno, 4. decembar 2008 15:19)

    # Link komentara

  7. Kakvi lezilebovici!? Zar zaista niko ne moze tome da stane na put?
    Zahtevam hitno ukidanje tv prenosa skupstine i drasticno kaznjavanje poslanika koji ne rade po dnevnom poslovniku! Mi njih placamo a oni svaki dan iz supljeg u prazno presipaju.Kazne molim!
    (motkom mozda, 4. decembar 2008 16:32)

    # Link komentara

  8. Podrzite peticiju da se prekine TV prenos Skupstine Srbije.
    (ozbiljan, 4. decembar 2008 16:35)

    # Link komentara

  9. Ако је Тодоровић у тој кући у току претреса, то је само доказ да је и он СЛУЖБЕНО ЛИЦЕ, тј. ради за ДБ. Толико о томе каква је станка СРС.
    (Rx5, 4. decembar 2008 17:47)

    # Link komentara

  10. I skupstinu bi trebalo dobro protresti. Prasina dugogodisnjeg nerada se nahvatala svuda.
    (Prevodilac, 4. decembar 2008 18:40)

    # Link komentara

  11. I kada svi poslanici SRS-a odu u kucu Darka Mladica, neka odatle nikada ne izadju (ni na burek) dok se Ratko Mladic ne preda Hagu
    (Pedja YVR, 4. decembar 2008 19:47)

    # Link komentara

  12. Ja bih pitao radikale otkuda njihovom heroju (i uspesnom bizmismenu sinu mu Darku), bivsem oficiru JNA iz bosanske provincije, vila u jednom od najelitnijih rezidencijalnih delova Beograda. Mora da "heroju" tokom rata nije na pameti bio samo zastita srpskog naroda u Bosni.
    (Banjalucanin, 4. decembar 2008 19:55)

    # Link komentara

  13. E moji Mladici kada ste vi spali na to da vas Todorovic "spasava".
    Mada Mladicu nebi bio los primer Seselj koji se predao eto za otadzbinu (ili?).
    (Milke, 4. decembar 2008 22:57)

    # Link komentara

  14. Zasto se na pretres kuca Mladica i blize porodice toliko godina cekalo? To je trebalo odmah da se uradi i redovno ponoviti cim je clan vlade Srbije izjavio "da Srbija saradjuje sa Haskim sudom, i da trazi optuzenike...". Ne mogu da se setim koje godine se to prvi put culo u vladi Srbije, ali je bogami bilo vec odavno.
    (SuhesZ, 4. decembar 2008 23:53)

    # Link komentara