1. Svi su izgleda krivi samo ova deca kako ona kaze (kakva deca pijanice) nisu. Vervatno im neko sipao pice u ista a mozda i vezao.
    (Zoran, 20. februar 2024 07:46)

    # Link komentara

  2. Jedini i glavni krivci su roditelji....
    (Oki, 20. februar 2024 07:38)

    # Link komentara

  3. Niko, ali niko, osim policije i evenfualno vojske u nekim situacijama, ne sme da trazi licnu kartu. Tacka
    (Mark9, 19. februar 2024 23:00)

    Tacno, niko ne sme da ti trazi licnu kartu, ali ne sme ni da te usluzi alkoholom ukoliko posumnja da si maloletan. Nije na ugostitelju da ti trazi licnu kartu, nego je na tebi da dokazes da nisi maloletan!!
    (navijac, 19. februar 2024 23:52)

    # Link komentara

  4. То није посао министарке здравља да се изјашњава ко је крив за тровање.
    (Стрелац, 19. februar 2024 23:38)

    # Link komentara

  5. Niko, ali niko, osim policije i evenfualno vojske u nekim situacijama, ne sme da trazi licnu kartu. Tacka
    (Mark9, 19. februar 2024 23:00)

    Pričaš o situaciji da te neko presretne na ulici. U ovom slučaju, kad se ne radi o presretanju, nego o ulasku u klub gde se toči alkohol, o kupovini cigareta u prodavnici ili na kiosku, kao i u nekim drugim slučajevima, i to kako imaju pravo da ti traže ličnu kartu. Ne radi se o nečemu što je pod moranje, kao kada te policija presretne na ulici pa ti kao ne moraš da im daš ličnu kartu na uvid, već možeš da okreneš leđa i vratiš se u smeru iz kog si naišao, ovde se radi o tome da ne moraš kupiti cigarete ili ući u noćni klub ako nemaš ličnu kartu na uvid niti je bilo ko dužan da ti izađe u susret po tom pitanju.

    Dakle, u pravu si za OBAVEZNO legitimisanje, a u ovim slučajevima sa ulaskom u klub ili kupovinom cigareta i alkohola se radi o dobrovoljnom legitimisanju u cilju obezbeđenja da se usluga ili prodaja vrši samo licu koje za to ispunjava zakonske uslove, odnosno da se radi u punoletnoj osobi. Nećeš da pokažeš ličnu kartu, onda nema ulaska u klub ili kupovine cigareta ili alkohola, tako da lična karta na uvid nije pod moranje.
    (Veliki brat, 19. februar 2024 23:29)

    # Link komentara

  6. Niko, ali niko, osim policije i evenfualno vojske u nekim situacijama, ne sme da trazi licnu kartu. Tacka
    (Mark9, 19. februar 2024 23:00)

    # Link komentara