1. Kako bese ono samo izrucite Milošević ulazite u EU, pa Karadzica, Mladica, pa priznajte Kosovo, pa proglasite se genocidnom drzavom...Ljudi, stvar je prosta i jasna kad te neko hoce i zeli. Zeli te bas takvog kakav jesi sve ostalo je mazanje ociju!Makedonci promenise i ime pa nikome nista, a Hrvate ubacili bez ijednog uslova.Mislite o tome.I jos jedna stvar bas sad nedelju dana pred izbore prica o ulasku u EU.
    (Realno, 8. decembar 2023 13:29)

    # Link komentara

  2. Šta ima EU od nas da traži,nismo mi u EU i koliko vidim čekaćemo kao Turska 60 godina !
    (SB, 8. decembar 2023 01:10)

    # Link komentara

  3. Ja ove bajke slušam već 25 godina. Tako da u njih više i ne verujem.
    (Roćevac, 07. decembar 2023 23:27)

    Mislim da je sad ozbiljna prica i da treba iskoristiti dok rat u UKR ne stane, jer posle mogu da se olade. Ali kako cemo mi sa problemom oko Kosova pametan nisam ali ni u kom slucaju ne smemo da dozvolimo da zemlje oko nas udju a mi ne, jer ce ucenjivati koje cime.
    (alex, 8. decembar 2023 01:09)

    # Link komentara

  4. И за Србију и за цео Западни Балкан је важно да буду примљени у ЕУ. Млади људи посебно заслужују ту перспективу стабилности и развоја. Ни Београд ни Србија не могу да утичу на ратове које су други започели. Двадесет година се чека у тој имагинарној чекаоници за пријем. Последњих десет су спровођене системске реформе, уз све друго што се дешавало и погађало и руководство и грађане. Попут временских катастрофа, миграција, пандемије, енергетске и економске кризе. Преко милион људи је прошло кроз нашу земљу само 2015 и 16 године. И опет је успела и дигитализација и фискална консолидација и уставни амандмани о правосуђу и системски закони. И невероватан економски напредак. Било је и неких проблематичних ситуација, али највише у последње две године због односавласти у Приштини. Било је и других регионалних проблема, али они су решени кроз демократске процесе. Србија не жели да уђе у ЕУ зато што је слаба, по било ком питању. Већ зато што тамо припадамо. По свему. Реформе и напредак који су овде постигнути, уз фантастичне пројекте, попут Експо 2027, представљају пример добре праксе и неуморног рада на себи и друштву. Ми заслужујемо аплауз, а не критике. Доста је било критика. Заслужујемо подршку. Београд заслужује подршку.
    (Слађана Точиловац Шаљић, 8. decembar 2023 01:01)

    # Link komentara

  5. Ja ove bajke slušam već 25 godina. Tako da u njih više i ne verujem.
    (Roćevac, 7. decembar 2023 23:27)

    # Link komentara