1. Kinezi pricaju mirno, stalozeno..a brat Kim malo-malo pa baca neko kamenje preko japana 🤣
    (Gbear, 4. jun 2023 16:34)

    # Link komentara

  2. Na stranu sve ideološke priče i (ne)simpatije, ali Kinezi očigledno ne žele vojni konflikt, jer je jasno da bi to bio direktan uvod u globalnu katastrofu u kojoj nijedna strana ne bi bila pošteđena nezamislivih razaranja. Usijana ratna retorika koja dolazi od vladajućih "neocon" krugova u Vašingtonu je zaista neshvatljiva, krajnje opasna i apsolutno iracionalna, jer na velika vrata uvodi mogućnost nuklearnog sukoba sa Kinom i Rusijom. Da li je moguće da oni misle da mogu dobiti takav rat i sačuvati svoju privredu i stanovništvo od potpune kataklizme ?! Da li oni zaista misle da Kina i Rusija blefiraju i da će ipak prihvatiti njihove ucene ? Šta je uopšte njihova računica ? Gde je u njihovoj percepciji realnosti nestala diplomatija kao nužna referenca za kompromis i očuvanje civilizacije ? Gde je stradalo zdravorazumsko sagledavanje stvari i svest o posledicama insistiranja na političkim i ideološkim deluzijama ? Čovek se mora zapitati kako su toliko agresivni, arogantni, rigidni i iracionalni ljudi uopšte mogli doći na čelna mesta jedne svetske supersile i nametnuti agendu koja i njihov narod i ceo svet vodi ravno u ambis.
    (WotS, 4. jun 2023 15:01)

    # Link komentara

  3. @Only fools and horses, у ком свету Руских бајки ти живиш,Бог те мазо њихов бдп је ове године 27 трилиона$, сад пре месец дана сам дошао од тамо, ти бре немаш представу колико се тамо ради, то није хумано јер људи немају времена ни за приватни живот а камоли да блеју по кафићима ујутру и увече. Мани се те фсб пропаганде у Српским медијима, не могу бре ни пеглу да направе.
    (Трико, 4. jun 2023 11:47)

    # Link komentara

  4. @sale - eto talibani smiju. Zaratili s amerima i potukli ih do nogu.
    Ameri s najmodernijim naoružanjem i čizmama koje su proizvod vrhunske tehnologije, talibani s kalašima i bosonogi.
    (Miloš, 4. jun 2023 11:41)

    # Link komentara

  5. Svetska hegemonija SAD je nastala i održava se isključivo uz pomoć ratova. Oni u miru samo gube, odnosno nisu sposobni da se takmuče radom i stvaranjem. Decenijama se njihova produktivnost konstantno smanjuje, jedino se povećava štampanje dolara.
    (only fools and horses, 4. jun 2023 11:04)

    # Link komentara

  6. Realna izjava, a ne mračna prognoza.
    (B, 4. jun 2023 10:21)

    # Link komentara

  7. Kakav crni rat Kina treba samo da sačeka jedno 10 godina i samo će se rešiti Amerika je u padu a Kina u rastu.Nema potrebe za rat.Zemlje su nejednaki veličine i jasno je ko će prosperiteti
    (mimi, 4. jun 2023 10:18)

    # Link komentara

  8. Kinezi iako su velika i mocna sila pokusavaju retorikom da ,,spuste loptu,, i da ukazu da dve drzave Kina i SAD mogu da zive i rade bez ikakvih sukoba za razliku od SAD, koji ne odustaju od namere da kad dodje vreme zarate i sa Kinom.
    (humanista, 04. jun 2023 09:30)

    ili su svjesni da nemaju sanse.... SAD ne zivi od prijetnja nego djela...
    SAD svoje ratove vodi daleko od svoje teritorije a Kinezima bi rat bio kod kuce...ogromna je razlika...
    (Macak i pol, 4. jun 2023 10:13)

    # Link komentara

  9. Pametan čovjek , SAD je daleko najmoćnija vojna sila na svetu.
    Niko nesmije snima u rat!
    (sale, 4. jun 2023 10:03)

    # Link komentara

  10. Kinezi iako su velika i mocna sila pokusavaju retorikom da ,,spuste loptu,, i da ukazu da dve drzave Kina i SAD mogu da zive i rade bez ikakvih sukoba za razliku od SAD, koji ne odustaju od namere da kad dodje vreme zarate i sa Kinom.
    (humanista, 4. jun 2023 09:30)

    # Link komentara