1. Ovo je velika pobeda Amerike ali i početak njenog kraja kao vodne svetskog poretka. Ubuduće će to biti Kina a pored nje Rusija, Indija, Brazil. Amerika je već sada druga liga a o Evropi da ne govorim. Japan i Britanija će platiti najvišu cenu ovih promena. Uglavnom svet koga smo poznavali nestaje pred našim očima.
    (Zdenko, 30. mart 2023 19:17)

    Ko god smatra da ce svet biti lepsi i bolji ako ga kao sile budu vodile Kina i Rusija, ili se sali, ili pojma nema o njima. Kulturoloske slicnosti, nacini zivljenja, rada, odnosa prema radnicima, medijima i jos mnogo toga, urusile bi se kao kula od karata. Taj "novi svet" bi bio drzavna zatvorska institucija u kojem bi narod bio radno potrosna roba, a slobode bi bile misaona imenica
    (Popovic, 31. mart 2023 08:07)

    # Link komentara

  2. Padom Avdijevke i Artemovska Makeevke i Vuhledara počinje ofanziva. Ovde je Rusija strateški već dobila rat. Ni manjih mesta ni značajniji. Tek će se videti važnost.A važnost se ogleda pre svega u kolosalnim.gubitcima Ukrajinske vojske i najiskusnijih ratnika. Sa druge strane Vagner i, zatvorenici i lokallci. Rusi nisu ubacili u borbu ni 20% mobilisanih. Logistika sređena, obuka mobilisanih pri kraju, isproba e nove taktičke zamisli.Do jeseni,najkasnije Rusi su na Dnjepru. I jos jednom Ukrajina ima odnosno imala je strahovitu vojnu silu i ljudski kapacitet za ratovanje. Pri tom većinom dobro obučeni, motivisani bili su i udarna igla iu drugom svetskom ratu. Sa kim god da su ratovali na zapadu bili bi već na Lamansu. Oni koji su govorili pada Ukrajina za nedelju dana pojma nemaju šta je Ukrajina u stvari i kakvi su borci Ukrajinci. Ovo je velika pobeda Amerike ali i početak njenog kraja kao vodne svetskog poretka. Ubuduće će to biti Kina a pored nje Rusija, Indija, Brazil. Amerika je već sada druga liga a o Evropi da ne govorim. Japan i Britanija će platiti najvišu cenu ovih promena. Uglavnom svet koga smo poznavali nestaje pred našim očima.
    (Zdenko, 30. mart 2023 19:17)

    # Link komentara

  3. Na istoku ništa novo, rekao bi pesnik, a mnogi od nas bi se obradovali da ova budalaština stane to jeste da prestane pucnjava .
    (vreme je za votku pomirenja !, 30. mart 2023 19:07)

    # Link komentara

  4. ""Teraju vojsku na klanje""

    A čija ih ruka kolje? Na čijoj teritoriji?
    (Jedan drugi EU-Citizen, 30. mart 2023 16:48)

    # Link komentara

  5. A bili su dva bratska naroda. A kad se ovo završi biće komšije koje se mrze. Sve čestitke za glavnog dobitnika i svetskog šerifa.
    (Giga, 30. mart 2023 08:57

    Ma da, Ukrajinu je napao svetski šerif, angry birds i reptili, samo nisu Rusi.
    (Darth Vader, 30. mart 2023 16:43)

    # Link komentara

  6. Amerika treba posle rata da podigne spomenik Putinu u centru Vašingtona. Toliko je toga lošeg uradio za Rusiju i dobrog za Ameriku da je red da mu se oduže.
    (Antifašista, 30. mart 2023 14:50)

    # Link komentara

  7. ako rusi napreduji svaki dan kao sto pisu, za 400 dana po km dnevno bili bi vec na dnjepru ali ne oni jos nisu presli ni bahmutku
    (Sssr, 30. mart 2023 11:29)

    # Link komentara

  8. A sto Ukrainci objavljuju samo Ruske gubitke!
    Grota za svaki zivot laka im zemlja?
    (ralle, 30. mart 2023 09:00)

    # Link komentara

  9. A bili su dva bratska naroda. A kad se ovo završi biće komšije koje se mrze. Sve čestitke za glavnog dobitnika i svetskog šerifa.
    (Giga, 30. mart 2023 08:57)

    # Link komentara