Veliki gubici, Rusi imaju problem?

Ukrajinske snage u Bahmutu su snabdevene municijom, hranom i lekovima, tvrde predstavnici Oružanih snaga Ukrajine.

Izvor: Novosti
Pošaljite komentar
  1. "Zamisli sutra Amerikanci kazu kako im se ne svidja vlast u Srbiji, izmisle da je to nasilno postavljena vlast od strane Rusije i otmu nam Vojvodinu, da Rusi ne bi napravili baze u Vojvodini? Jel bi to bilo normalno?"

    Pa oni su to vec odradili samo na Kosvu, da ne sirimo pricu dalje od Srbije... Da li je normalno ili nije je nebitno. Ako nisi jak da se zastitis pravda ti je ono sto ti ovaj jaci kaze da je pravda.
    (Kriticar, 19. mart 2023 21:19)

    # Link komentara

  2. @Гиле
    Ukrajina je 1994 godine, na nagovor USA dala Rusiji 4 500 nuklearnih bojevih glava, koje su ostale u Ukrajini posle raspada SSSR-a.
    To je vise nego sto Kina, Francuska, Britanija, Indija imaju ZAJEDNO. I to 4 puta vise.
    I onda neko prica kako je Ukrajina planirala da napadne Rusiju, ili kako je Amerika htela preko Ukrajine da ugrozi Rusiju.
    Ukrajinci nisu tukli po Donbasu, nego po teroristima koji od 2014 vrse oruzanu pobunu protiv Ukrajine i pokusvaju da se otcepe, a u svemu imaju podrsku Rusije.
    Ukrajina ima legitimno pravo da oslobadja svoju okupiranu teritoriju.
    Od kad je promena vlasti opravdanje za okupaciju dela suverene drzave?
    Zamisli sutra Amerikanci kazu kako im se ne svidja vlast u Srbiji, izmisle da je to nasilno postavljena vlast od strane Rusije i otmu nam Vojvodinu, da Rusi ne bi napravili baze u Vojvodini? Jel bi to bilo normalno?
    Nikakav pismeni dogovor o nesirenju NATO pakta ne postoji, ali postoji pismena garancija Rusije da nikada nece napasti Ukrajinu.
    Rusija je prekrsila taj dogovor.
    Niko nije kriv Rusima sto su poverovali kako NATO nece da se siri...
    (., 19. mart 2023 19:54)

    # Link komentara

  3. Ako neko može iskreno da objasni zašto je bilo potrebno da Putin izvrši invaziju na Ukrajinu, a ne da Kremlj zataškava propagandu, bio bih zahvalan.
    (Vinston, 19. mart 2023 17:00)
    Путин је једним делом напао јер су Украјинци све време тукли по Донбасу, а и за пар месеци би они кренули. Битно је да се први крене јер си тада у бољој позицији. А Украјинци би кренули да ослободе територије скроз од Руса и вероватно да врате Крим. А Крим су Руси заузели јер су са запада насилно утицали на смену власти у жељи да инсталирај на криму своје базе. Украјинци су сматрали Крим својим. Руси сматрали да Украјна неће у НАТО према договору (сад ће неко рећи а где је то написано, а неко каже и са има писмено). Али ја тебе да питам шта треба НАТО у Украјна. Трагично је да долази до рата, трагично је да Европа ипак није себе издигла, и решила да се увек договара, а не да страсти, паре, надвладају.
    (Гиле, 19. mart 2023 18:56)

    # Link komentara

  4. Slava hrabrim vojnicima i narodu Ukrajine, koji brani svoju zemlju od agresora. Ako neko može iskreno da objasni zašto je bilo potrebno da Putin izvrši invaziju na Ukrajinu, a ne da Kremlj zataškava propagandu, bio bih zahvalan.
    (Vinston, 19. mart 2023 17:00)

    # Link komentara

  5. bitno da ukrajinci nemaju problem...
    (RajKonen, 19. mart 2023 16:51)

    # Link komentara

  6. Da nema telegrama pa im verujemo...
    (Dr.Srx, 19. mart 2023 13:29)

    # Link komentara