1. Pa naravno da je morao znati da će napad neminovno uslediti - to je moralo biti jasno svakom visoko rangiranom obaveštajcu, jer je postojalo obilje odgovarajućih podataka sa terena. Samo retard je mogao to ignorisati na njegovom mestu i njegovoj funkciji. E sad, činjenica da je na osnovu toga umislio da je propagandna Baba Vanga predstavlja sasvim drugačiju priču. Možda bi mu bilo bolje da je u svoje "vizije" uključio i realnu analitiku kratkoročnih i dugoročnih problema sa kojima se suočava njegova strana, umesto da poput papagaja ponavlja već izlizane i manje-više somnabulne propagandne floskule. Obaveštajci nisu političari i njihov posao su realne činjenice i realne analize bazirane na tim činjenicama – a onog momenta kada upadnu u politički diskurs i njegovu virtuelnu stvarnost, ne ostaje ni "R" od realnog. Kao što se može i videti iz priloženog.
    (sardonicus, 31. januar 2023 22:16)

    # Link komentara

  2. Jedan rekao napad u 2, drugi rekao u 3, a treći u 4 sata. Svi su znali da su preterali i da ruski napad sledi, a ova tombola što određuje ko je "pametan" je stavila na kocku celu Ukrajinu.
    (juhu, 31. januar 2023 22:11)

    # Link komentara

  3. Ovaj je sebi zapecatio sudbinu. Gore ce proci nego Zelenski. Pogotovo sto je organizovao ubistvo cerke Aleksandra Dugina. To mu se nece oprostiti. Javno ga je optuzio otac ubijene
    (jorgovanka, 31. januar 2023 21:52)

    # Link komentara

  4. Ovaj me podseti na one budale koje sam morao da slušam 90ih. Svako je lupao neviđene gluposti
    (bora rakijaš, 31. januar 2023 21:18)

    # Link komentara

  5. Ovaj je gori od Zelenskog.
    (Goran, 31. januar 2023 20:31)

    # Link komentara