1. Ukraini sad stize polako tesko naoruzanje rakete za himars dometa preko 150km. Stizu im laki tenkovi pregovara se za teske tenkove. Ono sto vecina ne zna zapadni teski tenkovi ne napadaju u velikom broju vez u posebnoj formaciji gde uz te teske tenkove su oklopna vozila laki tenkovi artiljerija avioni helikopteri. To je ogromna razlika. Mislim da ce ovaj rat uci u najtezi obracun na prolece. Sad se samo pokusava napraviti najbolja startna pozicija ta prolece. Mislio sam da ce se poceti smirivati u ovoj god sad sam siguran rat ce trajati dugo.
    (Strunf, 19. januar 2023 21:17)

    # Link komentara

  2. Ukrajina je pred slomom i zbog toga ovolika panika na zapadu i slanje ubojitog oružja. Na kraju, kad se desi konačno i slom Ukrajine, ili će zapad otvoreno ući u rat sa Rusijom, ili će se pomiriti sa gubitkom svoje svetske dominacije, za šta se i u suštini vodi ovaj rat.
    Pa ljudi u Srbiji neka procene šta će se desiti iz ovoga navedenog i šta nas čeka. Odgovor se već vidi, samo Boga da molimo, da nekome na zapadu dodje pamet i pomiri se sa porazom. Jer Rusija kao nuklearna sila neće izgubiti, a što je i Medvedev rekao tokom dana.
    (Neo@, 19. januar 2023 20:03)

    # Link komentara

  3. KRAJ ŠTO PRIJE; Pa- i mi smo se medjusobno ubijali kao oni sada, i to- pred samo 30-tak godina! ŽALOSNO- da to u današnje doba rade samo slavenski narodi, i to- medjusobno!
    (ANTE BAN, 19. januar 2023 18:08)

    # Link komentara

  4. To koliko oni mogu da obećaju Ukrajinu, niko ne može da joj da stvarno ...

    Svašta su obećali do sada, a verujem da su im ukrajinci i poverovali....
    (Orinoko, 19. januar 2023 17:51)

    # Link komentara

  5. A smesan Stoltenberg kaze, da samo naoruzavanjem Ukrajine moze se postici
    mir. Gde tu ima logike? Verovatno sam kod onih koji zele zaradjivati, bez obzira
    na pogiblju jednog i drugog naroda i infrastrukture.
    Kakve usijane glave vladaju danasnjim svetom.
    (Obican covek, 19. januar 2023 17:18)

    # Link komentara

  6. U Ukrainu stižu ogromne količine zapadnog naoružanja. Juče Kanada 200 oklopnih borbenih vozila, danas Švedska 50 oklopnih vozila, prekjuče Ameri nivi paket težak 3 milijarde sa Bradleyima i Dtykerima. S tek sutra u Ramsteinu!
    (Demokrata u nastanku, 19. januar 2023 16:27)

    # Link komentara

  7. Dajte im te dalekometne rakete,da ovu agresiju osete i Rusi malo.
    (lemi, 19. januar 2023 12:43)

    # Link komentara

  8. Boli srce zbog svega ovog. Tuga vlada u ta dva naroda ali tuga je i u srcima svih koji vole te narode i ljude generalno. Hej, ljudi, i to slični, i to u Evropi, da se ubijaju u 21. vjeku. To baš boli. Ovo rusenje bas kod obdaništa samo ilustrira apsurd i veličinu bola, taj strašni kontrast da moćnici i moćni helkopter padne u nemoć i smrt pred svjedocima, nejakom i nevinom dječicom. Tuga, bol i besmisao do neba.
    (kraj što prije, 19. januar 2023 10:52)

    # Link komentara

  9. Ko smo mi da vam ne vjerujemo. Sve ide po planu. Potrajat će još par godina ali sve ide po planu.
    (Marijan, 19. januar 2023 09:47)

    # Link komentara