1. Kristofer Hil nije licemer, stvari stoje upravo tako kako ih je on opisao. Nema laži, nema prevare! Još da ima nekoga u Srbiji da ga čuje, hladne glave, bez viška emocija, a manjka pameti kao što smo uobičajili 30 godina unazad.
    Sad nećemo da čujemo, a posle će da bude kuku-lele i ajme meni, pomagaj!
    (ajemsasa, 2. decembar 2022 15:11)

    # Link komentara

  2. zao mi je ali SAD je za mene od luconose slobode i demokratije postala zemlja dvolicnosti i agresivnih namera a za to Srbi nisu krivi.slazem se da danasnja Rusija nije romanticna i lirska Rusija Tolstoja i Jesenjina i bas zato ne podrzavam politiku koju vodi ali ne vidim zasto se Srbiji ne dozvoljava da ne ucestvuje u ovom suludom ratu...sedenje na dve stolice je isto politike ne losija od politike ILI SI SA NAMA ILI SI PROTIV NAS...ne znam sta je demokratski u politici koja od malih zemalja trazi apsolutnu poslusnost i potcinavanje interesima velikih.Ponizavanje i pretnje Srbiji od strane velikih nece doprineti boljim odnosima,niti vecem poverenju Srba prema EU i SAD...kojima ja licno ne verujem ni jedne reci...zapadni minuli rad
    (niko i nista, 2. decembar 2022 12:31)

    # Link komentara

  3. Znamo mi dobro kakva je Rusija, ali kakva je Amerika to mi želimo da čujemo! Da li je Amerika uvek i na svakom mestu protivu Srbije i da naše nacionalne interese uvek poništavate.
    (Ilija Đurić, 2. decembar 2022 11:43)

    # Link komentara

  4. Nažalost i Amerika sem imena nema sličnosti za onom nekadašnjom Amerikom tako da ste isti ono rugala se šerpa loncu.
    (Nebojša, 2. decembar 2022 09:55)

    # Link komentara

  5. Ne trudi se Kristofere. Izvini ali previse je licemerja. Znamo mi sta je i kakva je Rusija. Ona sigurno jeste drugacija ali ste vi Amerikanci ostali isti. Isti oni iz poslednje dekade 20. veka. Uvek i u svemu protiv bilo cega sto predstavlja srpski interes.
    (Bane2104, 2. decembar 2022 09:55)

    # Link komentara