1. Sve bi bilo ok, samo da Nato ispostuje dogovore i da se ne siri ka Rusiji. To je sve sto je potrebno da bi imali mir.
    Gledajmo i ulazak CG u Nato, time je Rusija izgubila sansu da stane u CG, natoci gorivo itd, prosto su izbaceni iz Jadranskog mora, a postojao je ugovor kojim se Nato nece siriti.
    Kada drugi hoce isto to, preti im se ratom, sankcijama... Sutra da Kuba uvede sankcije Rusiji, zabrani im da uplove u njihove vode, sve bi bilo zaboravljeno i bile bi im ukinute sve sankcije.
    Cilj Amerike je potpuna blokada Rusije jos od kraja drugog svetskog rata. Vidimo i situaciju sa Tajvanom koji je deo Kine i u kojem Amerika brani zemlju koja se u sustini odvojila od Kine.
    Zakljucak je, sta god da USA urade, kao i njeni saveznici, to je dobro, sta god, a sta god Rusi urade, osim ako urade onako kako zapadu odgovara, to je lose.
    (Student, 29. septembar 2022 10:42)

    # Link komentara

  2. Da nije žalosno bilo bi smešno
    (Dejan, 29. septembar 2022 09:35)

    # Link komentara

  3. Sta ce ti jadnici da rade? Bolje im je bilo pod SSSR nego danas.
    (Baca, 29. septembar 2022 09:07)

    # Link komentara

  4. Ovo sto je Rusija pocela da radi, neprihvatljivo je i samo lud covek to ne primecuje. Zele da gde god ima ruskog zivlja, bude Rusija!!!. Pa gospodo, tako bi svako svakog mogao napadati. Nemci Poljsku, Madjari Rumuniju i Srbiju, Rumuni i Bugari Srbiju, Albanija Makedoniju...jer u svim drzavama postoje pogranicne nacionalne manjine i tim nacinom razmisljanja, cela Evropa bi buknula u rat. Ovoj ruskoj ekspanziji se mora stati na put.
    (Sale, 29. septembar 2022 08:02)

    # Link komentara