Ukrajina se faktički povukla?

Moskva -- Ukrajina se faktički povukla iz pregovaračkog procesa sa Rusijom, izjavio je danas zamenik ruskog ministra spoljnih poslova Andrej Rudenko, piše list Izvestija.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
  1. Čuj, kad ti je vojska pred glavnim gradom, prvim udarom cijela vojska i država šokirana velikim gubicima, itekako si spreman na pregovore. I prvi ih zoveš.
    Vi Rusi ste ih bahato ponižavali, vama su "pregovori" služili samo da kao pokažete kako ste dobri, i da ste spremni na pregovore iako pobjeđujete.
    A ustvari, na tim pregovorima tražite ono što se zove kapitulacija, a istovremeno na terenu brutalno uništavate im državu.
    Znak da Ukrajinci više ne traže pregovore po svaku cijenu, je znak da su stabilizirali front, ili da su svjesni da im vaši pregovori nisu isplativi.
    Imam osječaj, da će Rusija uskoro tražiti pregovore, ali ovaj put iskreno, i s drugačijim stavom, da nešto "daje", a ne samo da traži.
    A ako netko misli, da su pregovori kad ti netko traži da mu daš žilu kucavicu, ekonomsko srce države, nakon ovoliko ubijenih Ukrajinskih vojnika, civila...
    Napadom bez objave rata, s "vojne vježbe"...
    Takve pregovore ne bi nitko prihvatio, jedino pod prijetnjom totalnog uništenja. Da li su Rusi sposobni i spremni na to, prvo trebaju pokazati.
    Dotle će da ginu, i jedni i drugi, pa ko izdrži duže. Caka je u tome, da napadnuti i nema baš izbora, a želja, mržnja, hrani upornost. Napadaču brzo dosadi, pogotovo ako upadne u probleme.
    (Marko, 17. maj 2022 22:40)

    # Link komentara

  2. A vi bi sad da pregovarate kad se se zaglavili? E pa ne može. Pregovori će biti kad izbiju na sve Ukrajinske granice. Pregovori o prekidu prekogranične paljbe, razmeni zarobljenika, i ratnim reparacijama. A EU vam je jasno rekao da nema povratka na staro i ukidanja sankcija dok ne postignete dogovor sa Ukrajinom. Ne bi vam bio u koži.
    (Los Angeles, 17. maj 2022 22:21)

    # Link komentara