"Imamo informaciju - neće napasti 20. februara"

Kijev -- Oružane snage Rusije do sada nisu formirale ni jednu udarnu grupu, što bi ukazivalo da se sprema napad na Ukrajinu, izjavio je ministar odbrane Ukrajine.

Izvor: Sputnjik
Pošaljite komentar
 1. Rusija kaže da neće, Ukrajina kaže da neće... Ali zapad ne prestaje... Ovako smo mi, nas pet šest, u školi lozili neke da se pobiju.
  (Mile, 25. januar 2022 11:22)

  # Link komentara

 2. Nego 30. Februara.
  (željko, 25. januar 2022 11:19)

  # Link komentara

 3. Odavno je vec izlizan ovaj nacin rada zapadnih sila, istrosili su "foru", ali i dalje ne odstupaju od svog nacina rada - prvo izmisle pretnju, pa onda posalju trupe (ili izvrse invaziju) da bi se, toboze, borili protiv te izmisljene pretnje.

  Tako su nekada tvrdili da "poseduju nepobitne dokaze" da Sadam Husein "ima oruzje za masovno unistenje", pa su na osnovu toga okupirali Irak a Sadama ubili. Kada se ispostavilo da je sve bila laz, onda su nam saopstili da su, eto, "slucajno pogresili". To ih nije sprecilo da posle godinama drze Irak pod okupacijom, niti je iko odgovarao za tu "slucajnu gresku".

  Isto su pokusali u Siriji sa tvrdnjom da Asad koristi nervni gas protiv "opozicije", ali su im Rusi pomrsili racune kada ih je Sirija zamolila za pomoc. Na kraju, ispostavilo se da je "opozicija" zapravo teroristicka organizacija, a da su snimci "Asadovih zlocina" ustvari reciklirane fotografije od ranije koje uopste i nisu snimljene u Siriji.

  Ovo su samo najdirektniji primeri poznati svima, ali nisu i jedini. Takodje, u oba gorenavedena slucaja, delovali su mimo medjunarodnog prava, bez mandata UN.

  Zar je potrebno ista vise reci na tu temu?
  Mislim da nije.
  (Ranko, 25. januar 2022 10:41)

  # Link komentara

 4. Ako SAD kažu da će biti napada onda će ga biti. Razumete šta želim da kažem...
  (Bgd, 25. januar 2022 10:16)

  # Link komentara

 5. Министре, нисте ви нешто добро разумели. Треба да вичете "Русија спрема војни напад на Украјину у најкраћем року." Ваљда више верујете на реч званичницима САД него својим очима.
  (Ел.инж., 25. januar 2022 10:01)

  # Link komentara

 6. ma posle Uskrsa će, provereno, greške nema!
  (Svetozar, 25. januar 2022 09:44)

  # Link komentara

 7. Čovek je dobio "informaciju" da SAD spremaju ozbiljnu vojnu provokaciju posle kojke će da ginu njegovi vojnici i njegov narod, pa pokušava da ih omete, da smanji tenzije, da nekako spreči.
  (Jasno, 25. januar 2022 09:21)

  # Link komentara

 8. "Imamo informaciju - neće napasti 20. februara"

  Imam jos informacija za vas: nece napasti ni 21. februara! Ako vi ne napadnete Donbas.
  (Top lista nadrealista, 25. januar 2022 09:09)

  # Link komentara