1. Ovim fali samo dovoljno ruku, ljudskosti i poštenja. Pročitali ih ljudi.
    (Totenkopf, 23. januar 2022 09:44)

    # Link komentara

  2. Koju volju većine kada DF nema nikakvu većinu,post izborne koalicija nije volja većine nego dogovor stranaka,a on može biti između različitih stranaka,pa ko sakupi 41 glas ima volju većine.
    (extra, 23. januar 2022 06:08)

    # Link komentara

  3. Ako DF ima ovakve stavove, čini mi se da su novi izbori veoma blizu. Mislim da DF ima problem sa prihvatanjem realnog stanja na terenu, previše potcenjuju DPS, iako su po rezultatima egal, ni ja ih nešto ne gotivim, ali oni imaju još uvek ozbiljan broj birača. Svaki pokušaj smenjivanja Abazovića, Bečića i Krivokapića bio bi nemoralan, jer ti ljudi predstavljaju 3 partije ili koalicije, koje imaju većinu, i sa kojima je DF formirao novu vlast, tako da, to se jednostavno ne radi, ako ćemo da se smenjujemo, onda bolje je, da idemo na nove izbore, mislim da bi tako bilo najpoštenije.

    Sve se vraća, sve se plaća, Krivokapić je vaša greška, gospodo iz DF-a. Ako mislite da napravite dobar rezultat na sledećim izborima, prvo morate da ohladite glavu, znam da vam je teško, jer ste napravili mnogo intuitivnih grešaka u skorijoj prošlosti, ali morate ubuduće pažljivije povlačiti poteze, i morate posebno obratiti pažnju na to, ko će vas predstavljati, i sa kim ćete praviti postizbornu koaliciju, da vam se opet ne bi desio neki Abazović, koji će vas sve izbaciti iz vlade sa svojih pet posto.

    Glasaću za vas na sledećim izborima, jer se nadam da ste naučili lekciju iz prethodnog perioda, i siguran sam, da ćete na sledećim izborima biti mnogo jači.

    ps
    Nek vam je sa srećom, trebaće vam. 😉👍
    (💙🤍💖SRJSCG💙🤍💖, 23. januar 2022 02:53)

    # Link komentara

  4. Nas ko je poznavao ni pakao mu nece tesko pasti
    (Pantelija, 22. januar 2022 16:46)

    # Link komentara

  5. Ništa od smjene. Nema većina. Demokrate i DF imaju 30 od 81.poslanika. Dakle, fali 11 ruku. Opozicija i URA će bojkotovati sednicu.
    Sutradan će biti potpuno drugačije. Tada se glasa za smjenu Krivokapića. Tu će biti bar 45 glasova.Možda i 51 glas.
    (Gojko, 22. januar 2022 16:44)

    # Link komentara

  6. Ako ste se dogovorili da vlada bude ekspertska, onda Driranu, kao političaru i predsedniku političke stranke, od starta u takvoj vladi nije bilo mesto.
    (kognitivna disonanca, 22. januar 2022 16:40)

    # Link komentara

  7. Respect za DF !!!
    (C i n i k, 22. januar 2022 16:35)

    # Link komentara