1. @slavko
    Ne oslobadja Rusija Ukrajinu nego opet NATO. Rusija se tome suprostavlja. A naravno da im treba Švedska, kako bi bez njih na Rusiju. Razlog zašto nisu ubačeni u NATO jeste da bi se izbegao sukob sa SSSR-om. Startegija SSSR-a bi morala da bude drugačija i rat ne bibilo moguće izbeći u Evropi, a jedno od pravila je bilo da nema oružanog sukoba u Evropi. Ovo se menja. Savez se pravi na pacifiku, novac je u aziji, kao i radna snaga i resursi. Evropa je područje budućeg sukoba velikih sila. One se ne tuku kod sebe. Sile su Rusija, Kina, SAD. Afrika nije mesto za tuču, ali evropa jeste. Evropa je uz to i strateški oponent SAD.
    (opasnost je od NATO i SAD, 7. decembar 2021 20:34)

    # Link komentara

  2. Tako je braćo Šveđani. Da vidite kako je nama koji smo vekovima izloženi podelama zbog zlonamernog uticaja drugih. Staro tursko i novije britansko: Zavadi pa vladaj.
    (zare, 7. decembar 2021 18:42)

    # Link komentara

  3. Rusija naravno ne napada Ukrajinu nego samo oslobađa rusku teritoriju zapadno od granica Rusije. Ukrajina i ne postoji kao ne postoji ništa izvan granica Rusije. Sve je Rusija i Rusija ima pravo da radi šta hoće.
    (slavko, 7. decembar 2021 18:32)

    # Link komentara

  4. Dobro malo Rusija voli da pomeri trupe i u Ukrajinu.
    (Pretnja postoji, 7. decembar 2021 18:29)

    # Link komentara