1. Hrvati u Srb ni u jednoj lokalnoj samoupravi nemaju trećinu, čak ni u Subotici, čak ni ako svojataju Bunjevce, opet nemaju. Pored toga, opet imaju pravo na zvaničan jezik u nekim samoupravama. Zašto je to tako? Ako oni urade to za Vukovar ili bilo koje drugo mesto, možemo i mi.
    (Teška priča, 23. novembar 2021 10:19)

    Ne, znam zašto je tako, ali odobravam. Dosta mi je podela, svađa, podmetanja.. Zašto ne dati hrvatima da se u npr Subotici osećaju ne kao nego u svojoj kući što i jeste slučaj. U Srbiji živi preko 30% nesrpskog stanovništva, ovo je zemlja svih nas
    (ja, 23. novembar 2021 12:02)

    # Link komentara

  2. Moglo je bolje...
    (Konfeder i EU a o 4 rata da ne govorimo.., 23. novembar 2021 11:26)

    # Link komentara

  3. Hrvati u Srb ni u jednoj lokalnoj samoupravi nemaju trećinu, čak ni u Subotici, čak ni ako svojataju Bunjevce, opet nemaju. Pored toga, opet imaju pravo na zvaničan jezik u nekim samoupravama. Zašto je to tako? Ako oni urade to za Vukovar ili bilo koje drugo mesto, možemo i mi.
    (Teška priča, 23. novembar 2021 10:19)

    Zato sto ova naša grozna genocidna Srbija,fašistička i zločinačka ima najviše priznatih nacionalnih manjina u Evropi.
    Imamo autonomnu pokrajinu takođe sa najviše priznatih zvaničnih jezika u Evropi.
    Ova naša četnička Srbija je dozvolila islamski fakultet u većinski hrišćanskoj zemlji u Evropi.
    U onom našem stecištu zločinaca i kasapina, Beogradu se se tokom finala svetskog prvenstva u svim kafićima na Palasu, Vračaru i u Starom gradu nalazili ljudi koji su glasno bodrili Hrvatsku.
    U tom groznom Beogradu ja često vidim leti i poneko dete sa šahovnicama.

    Sve u svemu sram nas bilo.
    (Ratlukgeng, 23. novembar 2021 11:24)

    # Link komentara

  4. Hrvati u Srb ni u jednoj lokalnoj samoupravi nemaju trećinu, čak ni u Subotici, čak ni ako svojataju Bunjevce, opet nemaju. Pored toga, opet imaju pravo na zvaničan jezik u nekim samoupravama. Zašto je to tako? Ako oni urade to za Vukovar ili bilo koje drugo mesto, možemo i mi.
    (Teška priča, 23. novembar 2021 10:19)

    A zašto bi se mi ponašali kao oni koje kritikujemo?
    (Domaćin, 23. novembar 2021 10:55)

    # Link komentara

  5. Srbi u Vukovaru, ali i Slovaci, Ukrajinci, Rusini masovno postaju Hrvati. Menjaju se imena, vera, a čak i prezimena. Sramota je dete krstiti u pravoslavnoj crkvi, sramota je biti trofazan, a i teško ćeš tako do posla. Srpska sela se dobro drže, tu nema problema a srpskih sela u okolici Vukovara je daleko više nego Hrvatskih.
    (Petar, 23. novembar 2021 10:43)

    # Link komentara

  6. Evropske vrednosti i demokratija. Tako se zove najvece etnicko ciscenje jednog naroda u Evropi posle II sv. rata. I posle se neko pita zasto Srbi imaju averziju prema EU i tim "vrednostima".
    (Arthur Dent, 23. novembar 2021 10:40)

    # Link komentara

  7. Hrvati u Srb ni u jednoj lokalnoj samoupravi nemaju trećinu, čak ni u Subotici, čak ni ako svojataju Bunjevce, opet nemaju. Pored toga, opet imaju pravo na zvaničan jezik u nekim samoupravama. Zašto je to tako? Ako oni urade to za Vukovar ili bilo koje drugo mesto, možemo i mi.
    (Teška priča, 23. novembar 2021 10:19)

    # Link komentara