1. Volim Jermeniju,ali čisto radi podsećanja, nisu li oni ono postali prodemokratski kao i Ukrajina? A da li se tako nešto može dogoditi i Belorusiji koja nije prodemokratska? Da li su u prodemokratsku Jermeniju poslali Rusi par aviona da nadleću kao što su poslali u Belorusiju? I posle, Rusi ne valjaju... Nisu naravno Rusi cvećke, ali na pada iver daleko od klade... Zamislite kako je to, ovi Rusi ne valjaju ništa, da se mi okrenemo ka Zapadu...joj braćo Rusi pomagajte... I čisto radi poređenja. U Drugom svetskom ratu, Poljska je sa Nemačkom komadala Češku, Slovačku i Ukrajinu, sanjajući teritorije iz svoje himne, a kad su ih Nemci izradili i počeli da napadaju, bilo je šta... joj pomagajte Saveznici, braćo Rusi...bilo ko...
    (Onako samo usput, 16. novembar 2021 18:58)

    Gde ljudi iskopaju samo ovakve "istorijske" činjenice, koga je Poljska komadala u drugom svetskom ratu, Ukrajina nije postojala do raspada Sovjetskog Saveza, a Poljake su rasturili kao kiša vašar u prvim nedeljama WW2.

    To se desi kad se beži sa časova istorije pa se onda nadoknađuje na nekim nesretnim sajtovima...
    (boki_marad, 16. novembar 2021 19:16)

    # Link komentara

  2. I čisto radi poređenja. U Drugom svetskom ratu, Poljska je sa Nemačkom komadala Češku, Slovačku i Ukrajinu, sanjajući teritorije iz svoje himne, a kad su ih Nemci izradili i počeli da napadaju, bilo je šta... joj pomagajte Saveznici, braćo Rusi...bilo ko...
    (Onako samo usput, 16. novembar 2021 18:58)

    Je li moguce da neko ovo napise za Poljsku?! Pa nju su Njemacka i Rusija (I to tajnim dogovorom!) raskomadale izmedju sebe!
    Napadati ponasanje Poljske pred i na pocetku Drugog svjetskog rata a abolirati Rusiju za svoje postupke, i to u dogovoru i saradnji s NACISTICKOM Njemackom, je cisto falsifikovanje istorije...
    (Serpico, 16. novembar 2021 19:12)

    # Link komentara

  3. Rusi će izdati saopštenje.
    I to je sve.
    (miroslav, 16. novembar 2021 19:09)

    # Link komentara

  4. Ko se osloni na Rusiju, tako prolazi.
    (mr, 16. novembar 2021 18:59)

    # Link komentara

  5. Volim Jermeniju,ali čisto radi podsećanja, nisu li oni ono postali prodemokratski kao i Ukrajina? A da li se tako nešto može dogoditi i Belorusiji koja nije prodemokratska? Da li su u prodemokratsku Jermeniju poslali Rusi par aviona da nadleću kao što su poslali u Belorusiju? I posle, Rusi ne valjaju... Nisu naravno Rusi cvećke, ali na pada iver daleko od klade... Zamislite kako je to, ovi Rusi ne valjaju ništa, da se mi okrenemo ka Zapadu...joj braćo Rusi pomagajte... I čisto radi poređenja. U Drugom svetskom ratu, Poljska je sa Nemačkom komadala Češku, Slovačku i Ukrajinu, sanjajući teritorije iz svoje himne, a kad su ih Nemci izradili i počeli da napadaju, bilo je šta... joj pomagajte Saveznici, braćo Rusi...bilo ko...
    (Onako samo usput, 16. novembar 2021 18:58)

    # Link komentara

  6. Јерменија плаћа цијену удаљавања од Русије.
    (Макарије, 16. novembar 2021 18:55)

    # Link komentara

  7. jermenija je gotova nalszi se u sendvicu dve muslimanske zemlje od kojih je jedna regionalna sila muslimani ne tolerisu hriscane.
    (banacanin, 16. novembar 2021 18:53)

    # Link komentara

  8. Ovo je kazna koju su sami sebi nametnuli okretanjem leđa Rusiji,jedinom istorijskom savezniku koga su ikada imali u bližoj okolini,sada to jako dobro koriste Azerbejdžan i Turska a Rusi mirno posmatraju i čekaju minut do 12 da,reše mirnim putem i velikim teritorijalnim gubicima na uštrb Jermenije,ovu krizu....ovo Jermeniju ili mora vratiti u naručje Rusije ili će zaista nestati.
    (PaterNo1, 16. novembar 2021 18:53)

    # Link komentara

  9. Ala Bajden i Klintonova kuhinja pritiskaju ruse sa svih strana.. Sve preko svojih vazala, Poljske, Azerbejdzana, Turske.. Sve da bi uvukle Rusiju u sukob i da Ameri imaju povod za neke nove poteze i mere..
    (Protoss, 16. novembar 2021 18:52)

    # Link komentara

  10. Pitali su neka deca makrona zasto ne pomazu Jermenima. On im odgovorio "jer je Azerbejdžan suverena zemlja"... A sta je bilo tad sa Kosovom licemeri jedni!
    (Pitam, 16. novembar 2021 18:52)

    # Link komentara

  11. Srećno Jermeni. Napaćen narod.
    (Sale, 16. novembar 2021 18:47)

    # Link komentara

  12. Jadna Jermenija. Turksa moze neprekidno da snabdeva Azerbejdzan oruzijem, parama pa cak i vojnim snagama ko zna sta se desava na granici Turkse i Azerbejdzana... a Jermenija? Ona je na milost i nemilost ostavljena i mora da moli Rusiju koja kada zagusti kao i obicno nece pomoci svim snagama nego ce apelovati na neko mirno resenje dok ovamo Azerbejdzan i Turska pritiskaju. Jedina solucija za Jermeniju jeste na zalost uci u nato pakt i instalirati nato baze. To odgovara Americi zbog polazaja Jermenije a Jermenija bi dobila kompletnu zastitu jer kada je nato baza prisutna nema bombardovanja i rata. Od Rusije nema nista na zalost braco Jermeni, mi to dobro znamo.
    (KoLektor, 16. novembar 2021 18:37)

    # Link komentara

  13. prodaje ih sam Pašinjan. badava tu sve.
    (ja, 90210, 16. novembar 2021 18:30)

    # Link komentara