Novi nivo eskalacije?

Zamrzavanje odnosa sa NATO Kremlju pruža novu šansu – da poveća napetost na istočnom krilu Alijanse i sa Ukrajinom, procenjuje urednik u DW Konstantin Egert.

Izvor: DW
Pošaljite komentar
 1. Nit je to igra niti je Putin pobednik. On je predsednik države koja je skoro pa pod agresijom!
  A šta ozbiljan predsednik Rusije da radi u toj situaciji? Da se udvara Zapadu kao neki drugi, ili da zajedno sa svim raspoloživim snagama i sredstvima gleda šta da Rusija radi i uradi da ne bi izgubila rat, a time i samostalnost, sve resurse tj rudna blaga?
  Mislite da bi tad ruski narod bolje živeo? Pa pogledajte samo nas koliko nam je samo dobro!
  (Imemyself, 22. oktobar 2021 11:10)

  # Link komentara

 2. Kako god se to moglo nazvati ali Rusija je odigrala jednu ,,simultanku,, kao u sahu, gde je neke od mogucih ,,problema,, predvidela 5 koraka u ,,napred,,Tipican primer gde Rusija koristi ,,podeljenost i smusenost,, u samom NATO paktu, koji je vise nego uzdrman.A u korist joj ide i ,,energetska kriza,, gde je za sada jedino sigurno da se jedino Rusi nece ,,smrzavati,,Sta god mislili za Putina on je u ovoj ,,igri,, izasao kao pobednik.Dok su clanice NATOa na ,,staklenim nogama,, i medjusobno poprilicno podeljene.
  (humanista, 22. oktobar 2021 10:59)

  # Link komentara

 3. Da li rusi imaju vojnike na granici sa NATO ili je obrnuto?
  (Milan, 22. oktobar 2021 10:38)

  # Link komentara

 4. Rusi imaju i veliku srecu da su dobili sankcije Zapada, te im ide sve bolje! Koja sreca bi bila za Srbiju, da joj se isto dogodi! "Zlatno doba" bi bilo jos zlatnije!
  (EUportparol, 22. oktobar 2021 10:37)

  # Link komentara