1. Pa to Brisel radi i kod nas, pokušava da napravi sudstvo po svojoj meri u suprotnom potrebne su reforme sve dok se ne dođe do sudija koje odgovaraju Briselu.
    (Ivan, 9. oktobar 2021 22:33)

    # Link komentara

  2. Jednostavno treba ukinuti ideju da evropsko sudstvo ima prednost nad domaćim. Da briselska birokratija nije insistirala na tome, ni Velika Britanija ne bi otišla. Takođe, treba prekinuti sa praksom da se birokratija koja nikada nije dobila podršku biračkog tela nameće kao neka vlada nad demokratski izabranim vladama. EU će morati da se vrati korak nazad, ili će se raspasti.
    (Zok1, 9. oktobar 2021 21:03)

    # Link komentara

  3. Poljska nema mrlje na kolektivnoj savesti, stoga Poljska nema zašto i kome da se pravda za svoje zakone!
    (Brat Srbin

    Да, ипак, не заборавимо да је Пољска заједно са Хитлером напала Чехословачку.
    (џими, 9. oktobar 2021 19:58)

    # Link komentara

  4. Poljska nikada nije imala kolonije, nikada nije trgovala robljem, nikada nije vršila masovne zločine nad drugim evropskim narodima, dva puta je spasila Evropu od spoljnih invazija, nikada nije po svetu porobljavala druge narode, Poljska nema mrlje na kolektivnoj savesti, stoga Poljska nema zašto i kome da se pravda za svoje zakone!
    (Brat Srbin, 9. oktobar 2021 19:19)

    Porobila je Rusiju oko 1610, nametnula cara, što im do danas Rusi ne praštaju...
    (Panonian, 9. oktobar 2021 19:52)

    # Link komentara

  5. Mic po mic, bice da se EU polako kruni sto je i bilo neminovno odmah po ,,izlasku,, Britanca.EU nije vise ono sto je bila jer i same clanice te iste EU sve cesce dolze u ,,sukob,, sa nekim od,,zakona,, koji se ,,stampaju,, u Briselu.
    Tesko da ce 27 ,,rogova,, jos dugo biti u jednoj vreci.
    (humanista, 9. oktobar 2021 19:42)

    # Link komentara

  6. pa ako oni odu,ode nekadašnji varšavski ugovor,ili istočni blok,ne baš sutra.....ali ima vremena.....živi bili pa videli,a mi zapeli EU pa EU.Pozdrav
    (Bane, 9. oktobar 2021 19:32)

    # Link komentara

  7. Poljska nikada nije imala kolonije, nikada nije trgovala robljem, nikada nije vršila masovne zločine nad drugim evropskim narodima, dva puta je spasila Evropu od spoljnih invazija, nikada nije po svetu porobljavala druge narode, Poljska nema mrlje na kolektivnoj savesti, stoga Poljska nema zašto i kome da se pravda za svoje zakone!
    (Brat Srbin, 9. oktobar 2021 19:19)

    # Link komentara

  8. Ko sad propada ?
    (Balkan brale, 9. oktobar 2021 18:57)

    # Link komentara