1. Uloziti bih protestnu notu....
    (kataklizma kapitalizma, 13. septembar 2021 16:55)

    # Link komentara

  2. Bez obzira na povod, ambasador Srbije je tamo gost i morao je da ode na poziv- to je profesionalno i uljudno, uz put, valjda i obavezujuće prema domaćinu..
    (Boban, 13. septembar 2021 16:05)

    # Link komentara

  3. a šta bi i koga bi predstavljala ta karikaturana država na samitu nesvrstanih
    (biciklista m, 13. septembar 2021 14:37)

    # Link komentara

  4. Дајте људи,пустите те јалијаше из Сарајева.Шеф кабинета Комшића је звао амбасадора Србије " да пређе на кафицу" и пријетио да може бити неугодно.Ако је то дипломатска пракса ,онда је Комшић у праву.
    (Шунто Златиборац, 13. septembar 2021 14:32)

    # Link komentara

  5. Cekaj, meni ovo djeluje kao namjesteno .. Ja tebe zovem na sastanak i ti odbijas da dodjes i ja odmah odlucim da se naljutim i kao vid protesta otkazem svoj planirani susret sljedeceg mjeseca .. Sve se desava kao na traci, u par minuta, a uz to drugi clan predstavnistva je istovremeno obavjesten i on podrzava otkazivanje sastanka? Realno, dogovorena medjusobna prica zarad politickih poena svih strana ..
    (Ogi, 13. septembar 2021 13:41)

    # Link komentara

  6. 1) smatram se liberalom zapadne provenijencije; 2) mrzim diktatore, Dodika izmedju ostalih; 3) ako ce Bosnjaci i Hrvati da idu na kartu realpolitike, Srbija mora isto. Nema potrebe da se Srbija plasi FBiH - plasice se Amerike i Rusije, tamo mora da se ide podvijena repa, normalna stvar. Protiv Bosne? I to tek protiv jednog od njihovih entiteta? NIKAKO. Naucite, gospodo komsije, da znamo TACNO koliko mozemo da projektujemo moc kod vas i sta nam je dozvoljeno da radimo. Necete da ponizavate Srbe ni Srbiju, pravila ste sami napravili. Gore zastava, nema sramote da ste Srbi ili bilo koji drugi narod. Realpolitika, zapamtite tu rec.
    (Markic, 13. septembar 2021 12:54)

    # Link komentara

  7. Nema naš ambasador šta da priča sa bilo kim sem sa Dodikom...
    Tako i treba...za nas oni ne postoje...kraj priče...ako Dodik hoće razgovor, zvaće ga i sigurno neće biti odbijen!!!
    (Pera, 13. septembar 2021 12:54)

    # Link komentara

  8. Povod za poziv ambasadora - čivilizacijski nedopušten! Odgovor ambasadora - delegitimirajući! Sarajevo zabilo sebi dva auto-gola, a tek je podne.
    (stefan, 13. septembar 2021 12:49)

    # Link komentara

  9. ako su uhapsili tog pajsera, i sta tu uma da se prica. Podrska za ambasadora, mada je trebao da ode i da kaze da ga necemo izruciti, mozda je to ispravnije
    (Laki, 13. septembar 2021 12:37)

    # Link komentara

  10. Bas me interesuje dal bi smeo ovako da reaguje da je kojim slucajem ambasador u recimo SAD, Rusiji ili Kini, ili bi im podvijenog repa otiso pred noge?
    (Vucko, 13. septembar 2021 12:11)

    Oni ne bi skakali u odbranu ratnog zlocinca. Tacka. Ovo su muslimani iz Bosne, ako ih neko poznaje onda su to Srbi. Nisu oni pozvali ambasadora samo zbog ovog ratnog zlocinca, nego ne bi li napravili farsu u njihovu igranku. Ne treba im izlaziti u susret i igrati njihove prljave igre.
    (Milan, 13. septembar 2021 12:36)

    # Link komentara

  11. Komšića
    ozbiljno shvata
    samo Željko.
    (gost, 13. septembar 2021 12:36)

    # Link komentara

  12. Ovo je pre svega nekultura naseg ambasadora i jasno se vidi ne postovanje prema BIH kao ravnopravnoj nezavisnoj drzavi.
    ----
    Ne postovanje...kada sam tu rec procitao prestao sam da citam tekst. A BiH je vise kolonija kojoj stranci donose zakone ne pitajuci nikoga nista nego ravnopravna nezavisna drzava.
    (Deus, 13. septembar 2021 12:36)

    # Link komentara

  13. Što je duže Komšića tu gde jeste, to je Republika bliža otcepljenju. Živeo Željko Komšić grobar BiH!!!
    (nigrutin, 13. septembar 2021 12:34)

    # Link komentara

  14. Da, ovaj nije bio zločinac, on je cvecem gađao žene i decu. Zato se u bosni šeta kako hoće. A komšić se brine jer to je jedan pošten borac a ne oni drski sto hodaju po rs, oni su svi loši i treba ih hapsiti sve redom ako se i usude da kazu da je armija bih činila zločine, hapsi. Oni su samo cveće gajili. Zna se samo da Srbi čine zločine, većina ih je u ludilu sama skakala na metke i noževe. I poneki Hrvat je bio tako lud, dok su bošnjaci samo cveće bacali u ratu i ponekad se branili oruzjem pogotovo od nasrtljive srpske dece i žena.
    (Mare, 13. septembar 2021 12:34)

    # Link komentara

  15. A kad albanski ambasador odbije poziv u Bgd onda to podržavate? Nekulturno je pozvati nekog na preslišavanje zato što se procesuira ratni zločinac i profiter, a podržavanje ratnog zločinca je zločin sam po sebi.
    (Mila, 13. septembar 2021 12:31)

    # Link komentara

  16. Ovo je pre svega nekultura naseg ambasadora i jasno se vidi ne postovanje prema BIH kao ravnopravnoj nezavisnoj drzavi. Bas me interesuje dal bi smeo ovako da reaguje da je kojim slucajem ambasador u recimo SAD, Rusiji ili Kini, ili bi im podvijenog repa otiso pred noge? Zaista se pitam ponekad ko postavlja te ljude i cime su oni zasluzili da uopste budu ambasadori. Ambasador pre svega mora da bude jedna kulturna i obrazovana osoba koja ce predstavljati Srbiju u najboljem mogucem svetlu, mora da poznaje diplomatske protokele zemlje u kojoj obavlja sluzbu kako ne bi upadao u neprijatne situacije.
    (Vucko, 13. septembar 2021 12:11)

    # Link komentara

  17. Ovo ne treba olako posmatrati, i ne mora biti ujdurma srpske diplomatije. Ne zaboravimo da je Komsica isprozivala Hrvatska da nije predstavnik Hrvata, s druge strane, i ovaj novi visoki predstavnik je imao "neke primedbe" na Komsicevu regularnost, a i dolazi nam Angela... meni ovo vise lici na disciplinovanje Federacije "preko daljinca"...
    (Patria, 13. septembar 2021 12:11)

    # Link komentara

  18. Odbio i...sad da se plasimo od BIH federacije?Dokle vise.
    (aleksandar, 13. septembar 2021 12:09)

    # Link komentara

  19. Ne znam detalje slučaja ali generalno podržavam procesiranje za ratne zločine od strane naše države. Ako neko drugi ne želi, ne samo da imamo (zakonsko) pravo već i obavezu prema žrtvama da to uradimo. Nevezano za državljanstvo. To i drugi rade sa našim državljanima.

    Ali, odbijanje dolaska je težak bezobrazluk ambasadora i greška sa naše strane. Ambasador je tamo da održava kontakt i iznese naše viđenje bilo kog problema. To je njegova primarna uloga. Razgovor se uvek mora održavati. Prema tome, bezobrazluk i autogol naše diplomatije.
    (CooLeR, 13. septembar 2021 12:08)

    # Link komentara

  20. Đorđevića je na razgovor pozvao predsedavajući Predsedništva BiH Željko Komšić, a tema "hitnog" sastanka je trebalo da bude hapšenje Edina Vranja, državljanina BiH koji je u nedelju uhapšen u Priboju zbog toga što ga pravosuđe u Srbiji sumnjiči za ratne zločne u Goraždu.



    Šta ima loše u hapšenju ratnog profitera i zločinca iz ‘90-ih godina prošlog veka. Kamo puste sreće da su svi pohapšeni, sa bilo koje strane….
    (Loznica, Gučevo, Cer…, 13. septembar 2021 12:07)

    # Link komentara

  21. teh svasta bas... svako je danas ambasador..
    (moka, 13. septembar 2021 12:06)

    # Link komentara

  22. Jao! Čemu ovo? Diplomatija nam je nula.
    (Marx, 13. septembar 2021 12:04)

    # Link komentara

  23. Jaka stvar kad Komšić zove,kao on neki bitan faktor!
    (veso, 13. septembar 2021 12:02)

    # Link komentara

  24. Ha ha ha ha ha !! Komšić glumi predsednika!!! Ha ha ha
    (gam, 13. septembar 2021 12:02)

    # Link komentara