1. @ (Марко, 02. avgust 2021 17:07)
    Вакцина је тестирана и ради одлично посао. Примили су је стотине милиона људи. Смртност јесте мала, али смртност није једини проблем ове пандемије.

    Погледај шта се дешава са друштвом у коме је здравствени систем урушен хоспиталозацијом огромног броја ковид19 позитивних са тешком симптомима. Колико људи умре због тога од других излечивих болести.

    Погледајте оне који су се опоравили од акутних симптома ковид19 али су им остали хронични проблеми. То сте заборавили у вашој анализи.

    Вакцинишите се (уколико вам то лекар одобрава) и помогните не само себи него и другима и целом друштву.
    (Džoni London, 2. avgust 2021 22:54)

    # Link komentara

  2. Очекујемо инквизицију ускоро. Људи који неће да приме непроверену вакцину за коју се потписује сагласност нису антиваксери. Ја сам до сада примо разне ПРОВЕРЕНЕ вакцине, и сматрам вакцину великим достигнућем, али не бих да примам непроверену вакцину против болести ниске смртности. С обзиром да пандемија траје већ годину и по дана, историја нам показује да је неупоредиво већа вероватноћа да се заврши природним путем за пар месеци, него да се вирус искорени вакцинисањем целог човечанства за пар месеци. Природни завршетак пандемије се редовно догађао у прошлости, а заустављање пандемије вацинисањем целог човечанства вакцином направљеном за пар месеци никада.
    (Марко, 2. avgust 2021 17:07)

    # Link komentara

  3. ako se navodno zapali raketa onda su to uradili ravnozemljaši?
    (Psalms, 2. avgust 2021 16:12)

    # Link komentara

  4. Ma vazi
    (mikonostas, 2. avgust 2021 15:48)

    # Link komentara