1. Mi ćemo, sa druge strane, biti moralni i pucati sebi u noge i nadalje.
    (pošto se to računa..., 28. jul 2021 10:53)

    # Link komentara

  2. Po tom sporazumu mi moramo u Jerusalimu da otvorimo ambasadu. Šta će biti ako to ne uradimo? Mi smo se obavezali da ćemo to uraditi i da nećemo lobirati povlačenja priznanja, a zauzvrat smo dobili zamrzavanje lobiranja sa Albanske strane. Albanci su dobili priznanje od Izraela i poklopili su se interesi sa Amerikom tako da su već otvorili predstavništvo u Jerusalimu, a morali su da zamrznu lobiranja za priznavanje i ulaske u međunarodne organizacije na godinu dana, što su oni kao zvanično i uradili, ali naravno da rade na tome. Tako da smo mi ništa nismo dobili osim privida zamrznutog stanja. Kosovo je dobilo priznanje još jedne bitne zemlje i obustavu našeg lobiranja. Osim toga ćemo još više da izgubimo kada otvorimo ambasadu u Jerusalimu jer je to politička kontra svim zemljama koje podržavaju našu poziciju u odnosu na Kosovo.
    (Black, 28. jul 2021 10:26)

    # Link komentara

  3. Albanci su vec sada u aktivnom lobiranju za prinzvanja islamisticke secesije. Sto se ceka 1. septembar? Svasta. Odmah prekinite dijalog jer se ne postuju postignuti dogovori. Odmah!
    (Budale, 28. jul 2021 10:20)

    # Link komentara

  4. Imamo li mi neku strategiju ili? Oni imaju Bajdena.
    (NikolaBg, 28. jul 2021 09:35)

    # Link komentara

  5. A nasi kao po obicaju cute i slezu ramenima a u domacim medijima pricaju kako su im svima odrzali bukvicu. E moj narode...
    Umesto da lepo za pocetak pokrenu pitanje kurdistanske drzave na teritoriji turske. Ali onako prijateljski bez vredjanja i to kad dodju u posetu kod erdogana.
    (DJony, 28. jul 2021 09:15)

    # Link komentara