1. Realno, ne zna se ko je luđi. Oni koji su ih do sad razdvajali ili oni koji bi da i dalje budu razdvojeni... Ovo je takođe zločin protiv čovečnosti. Zdrav razum da i ne pominjem.
    (Napolje s nacionalistima, 18. jun 2021 18:23)

    # Link komentara

  2. Ne mogu da verujem sta sam upravo procitala?! Tamo deca idu izdvojeno u skolu po nacionalnoj osnovi?! Xa,xa,xa, a ja se ukljucujem iz neke desete dimenzije u kojoj su svi ljudi lepi, pametni i dobri i ne mogu prosto da verujem. Ali sad kad se setim gledala sam skoro na francusko-nemackom ARTE-u reportazu o muslimanskoj i hrvatskoj deci koja u Travniku idu izdvojeno u srednju skolu u istoj zgradi koja je s hrvatske strane lepse okrecena i ogradjena zicom i daskama kako bi se obeshrabrila komunikacija izmedju mladih Hrvata i Muslimana. I sad otkrivam da neko tu segregaciju dozivljava kao nesto suprotno totalitarnom komunistickom rezimu zvanom Jugoslavija i ocigledno to pozitivno vrednuje?! Nije ni cudo sto se ovde pederi kamenuju, znas koliko se tek oni razlikuju i izdvajaju , itd. bla, bla, bla.
    (mdj, 18. jun 2021 13:23)

    # Link komentara

  3. Ja ne vidim šta je problem. Ako u školi nema politike i ako je religijski neutralna (ili podržava sve), to bi bilo u redu. Kod nas deca idu zajedno na mnoge predmete (matematika i sl.), a odvojeno na veronauku/građansko, maternji jezik itd.
    (Aca, 18. jun 2021 07:13)

    # Link komentara

  4. Razdvajanje dece na nacionalne razrede je odvratno. Ja sam tako pohađao srednju školu u Šidu i sa tom diplomom samo imao probleme u Hrvatskoj.
    Sada živim u Nemačkoj gde sam sa hrvatskim pasošem otišao bez problema. Nekada krivim svoje roditelje što je tako ispalo jer su sudelovali i podržavali segregaciju na nacionalnoj osnovi.
    Mladih Srba je sve manje u tim krajevima jer se uništava njihova budućnost i navodnim očuvanjem srpskog identiteta se on zapravo zatire . Tu smo si sami krivi.
    (Predrag, 18. jun 2021 06:56)

    # Link komentara

  5. I da ih uce da su im ocevi bili agresori... na svojoj sopstvenoj zemlji. Nece moci?
    (Djordje Delic, 18. jun 2021 06:43)

    # Link komentara