1. Nacionalsocijalisticka partija im bi pozavidela. Potpuna kontrola medija i zivota populacije. Ugrozavanje svih mogucih prava.
    (Nevski, 8. maj 2021 08:29)

    # Link komentara

  2. I onda se vi nešto žalite na Srbiju.Vakcina ima koliko hoćete, sve radi i još dobijete po 30 evrića.Pa malo li je.A Nemci se hvale koliko su vakcina dali, a vakcinišu samo sa prvom dozom.
    (nada, 8. maj 2021 08:08)

    # Link komentara

  3. Nisu vakcinisani dobili veca prava, vec su se izjednacili sa onima koji su kovid prelezali, i sa negativno testiranim.
    Protiv sam obavezne vakcinaciju, ali ovo to nije. Zasto bi se vakcinisani svakih par dana testirali?
    Ko nece vakcinaciju moze sa negativnim testom(besplatan, traje 10-15 minuta) sve to isto da obavi. Jedino je za putovanja avionom potreban PCR test koji kosta od 25€.
    U najsevernijoj pokrajini (Schleswig Holstein) su prodavnice i baste restorana vec mesec dana otvorene, i ne treba vam nista za posetu. Skenujete se preko Luca app-a, i to je to.
    (danko68, 8. maj 2021 07:30)

    # Link komentara

  4. Znaci doveka cemo nositi maske
    (Raci, 8. maj 2021 03:36)

    # Link komentara

  5. Pukli ste avaxi ko zvecka. To-tal-no smrvljeni.
    (Teta Dana, 8. maj 2021 00:25)

    # Link komentara

  6. koji su zdravi i imaju jak imunitet u karantin?
    (ljudi, 8. maj 2021 00:01)

    # Link komentara

  7. Nemci su Nemci! Kao u fudbalu,kada mašinerija krene guraju snažno i do kraja.
    (Zeko, 7. maj 2021 23:44)

    # Link komentara

  8. A kad ce nasi da se pozabave pravima onih koji su prelezali koronu? Ili je i dalje po njima jedina zastita vakcina iako sve vise istrazivanja potvrdjuje da je vise zarazenih medju vakcinisanim nego ponovno zarazenih.
    Kao i to da se svi nadaju da ce vakcinisani imati min imunitet kao oni sto su prelezali koronu a koji je trenutno dokazan da traje min 8 meseci.
    Neki cak spominju da bi prirodno stecen imunitet mogao biti i dugorocniji tj. i preko dve godine.
    Ali kod nas me vise nista ne cudi.
    (mile, 7. maj 2021 23:36)

    # Link komentara

  9. Svinjarija koje se ni Milosevic u najboljim danima ne bi postideo. Godinu dana pozivaju na solidarnost mladih da bi se sacuvali zivoti starijih, a onda bezobrazno, bezobzirno, dzukacki vracaju sva prava vakcinisanima (citaj penzioneri 70+), iako ovde fakticki gotovo niko mladji od 70 godina (osim prioritetnih grupa) jos uvek nije u mogucnosti da je dobije.

    Za potpuno vakcinisane (nekih 8% trenutno), od nedelje vise ne vazi lockdown, ogranicenja kod kupovine, karantin prilikom povratka iz inostranstva itd.
    (MinKen, 7. maj 2021 23:23)

    # Link komentara

  10. Meni ugovorili termin za vakinaciju na koji sam cekao cetiri nedelje i kada sam juce otisao ODBILI ME jer imam samo 49 godina... Prioritet su oni preko 60 godina!!!...Sada treba od kucnog lekara da donesem potvrdu gde on potvrdjuje da treba da se vakcinisem... Nenormalna i glupava birokratija... Zbog toga msm da ce Merkelova i ekipa ostati upamceni kao vlada koja je ubogaljila Nemacki budzet i drzavu jer su lose odreagovali na sve ovo iako su imali sve preduslove da to rese mnogo mnogo bolje... Uporno zakljucavanje do besvesti a rezultata NEMA...
    (Sremac, 7. maj 2021 23:05)

    # Link komentara

  11. Psiholoska operacija...
    (Dresiranje, 7. maj 2021 22:57)

    # Link komentara