Belorusija postaje drugi Donbas?

Aleksandar Lukašenko možda će napustiti svoju funkciju sledeće godine nakon usvajanja novog Ustava, smatra bivši izraelski obaveštajac Jakov Kedmi.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
  1. Jadan beloruski narod. Ko je bio tamo, zna o čemu pričam. Osim ako su mu Srbija i Belorusija jedine dve zemlje koje je u životu video, onda mu je sve to okej.
    (Los Angeles, 7. maj 2021 20:13)

    # Link komentara

  2. Izuzetno sam impresioniran činjenicom da u Srbiji i dalje postoji armija ljudi koji, pod pojmom "strani plaćenik" (= domaći izdajnik), isključivo podrazumevaju osobe koji zastupaju stavove Zapada. A nemaju nikakav problem sa onima koji rade za Rusiju, Kinu, Tursku i ko zna koga još...
    (Opservatorija, 7. maj 2021 19:21)

    # Link komentara

  3. Lukašenko bi treba napraviti isto što i Jelcin. Treba da nađe nekog svog sposobnog Putina koji će mu pružiti zaštitu, a on će njemu omogućiti da vlada Bjelorusijom.
    (Harwy, 7. maj 2021 18:53)

    # Link komentara

  4. Amerika ima na platnom spisku veliki broj domacih izdajnika sirom istocne Evrope. Mnogo njih bi da izda svoju zemlju ali da im se plati. Jeste Amerika bogata, ali ovo Bog otac ne moze da namiri. Gadne su saradnike odabrali da hrane, to je nezasito.
    (Platis 5 dobi's 6, 7. maj 2021 18:17)

    # Link komentara

  5. hahah. da. a izbori?
    (sadam husein, 7. maj 2021 18:09)

    # Link komentara

  6. Belorusija će se u dogledno vreme ujediniti sa Rusijom, a to potvrđuje i rad na novom ustavu koji ustvari predstavlja usaglašavanje sa ustavom Rusije, nema ničeg prirodnijeg nego da jedan narod živi u istoj državi, a Rusi i Belo-Rusi su svakako jedan te isti narod, isto važi i za 90% Ukrajinaca računajući tu i podivljale unijate koje su Vatikan i rimokatolicizam naprosto naučili da mrze svoje ruske korenove i poreklo.
    (Taras Buljba, 7. maj 2021 18:01)

    # Link komentara

  7. Ako bilo koji zapadni ekspert podržava bilo koju zemlju sa istoka, znajte sa je on neki - "bivši".
    (Stefan, 7. maj 2021 17:34)

    # Link komentara