1. Na Kosovu jeste pocinjen genocid, ali nad srspkim stanovnistvom i to tokom 45 godina komunisticke vladavine.
    (nike, 6. maj 2021 20:18)

    # Link komentara

  2. Da. Mucko ubijanje vijnika i policije iz zasede na KiM je bila borba protiv genocida!
    (sin lovca na medvede, 5. maj 2021 16:01)

    # Link komentara

  3. Edi Rama u danasnjim novinama: "Moramo smanjiti proizvodnju istorije, a povećati proizvodnju ekonomije."

    Samo da ga i ovi sa Kosova poslusaju.
    (Radomir, 5. maj 2021 14:09)

    # Link komentara

  4. Tek cemo se ćerati....
    (dimna_bomba, 5. maj 2021 13:28)

    # Link komentara

  5. Teroristicki napadi OVK su poceli `96 mnogo prije bilo kakve sile policije i vojske SRJ. Ko nam je kriv sto nismo odmah obavijestili medjunarodnu zajednicu i pregovarali sa smirenim Rugovom. Danas bi Kosovo imalo siru autonomiju sva prava albanskog jezika i nista vise. Milosevic je kriv za gubitak Kosova i sto nas je okrenuo protiv citavog svijeta. Govorim ovo kao veliki rodoljub. D end.
    (Dragan RS, 5. maj 2021 12:44)

    # Link komentara

  6. Ako nekome do sada nije bilo jasno zašto toliko insistiranje NATO i SAD da je u Srebrenici bio genocid, valjda sada shvata. Njima je bio potreban inscenirani "genocid", da bi posle pod izgovorom sprečavanja istog intervenisali u Srbiji, tj. KiM, a zatim i bilo gde na svetu. Tu KiM imaju značaj samo kao pokazna vežba i matrica za ostatak sveta, tj. za ofanzivne intervecije gde god za to imaju interes. Sada i ovi najobičniji teroristi, koji su godinama ubijali civile i policajce na KiM, govore da su ih eto ubijali da spreče neki genocid, za koji niti ima dokaza niti ima opravdanja.
    (Traže priznanje da operu obraz pred istorijom, a obrazac globalnih NATO intervecija doživeo je prvi poraz u Siriji, 5. maj 2021 12:41)

    # Link komentara