1. Zdrave osobe ,ne prenose virus i nikog ne zarazavaju,tako bilo oduvek i bice i dalje.
    (Zaza Gabor, 14. april 2021 22:37)

    # Link komentara

  2. U teorijama zavere smo prvaci sveta ubedljivo,niko ne veruje u njih toliko kao mi,znam to jer sam i ziveo u nekim drugim zemljama,sretao razne ljude iz razlicitih kultura,ali nigde ni blizu nisam doziveo da se toliko bave teorijama zavere bilo sta da je u pitanju,dok ovde ne postoji stvar da se ne okrene naglavacke i da nema jedno 10 varijanti za svaku stvar.A to nije tako naivno,itekako te stvari ulaze u svest ljudi,pocne da se veruje u sve i svasta,a da se ne veruje istini,tako da bi bilo dobro pozabaviti se time od strane strucnjaka za tu oblast.
    (Dejan, 14. april 2021 22:31)

    # Link komentara

  3. Pa danas u demokratskim drustvima teraju pusace napolje. Nemam ja problem ako neko nece vakcinu, al daj da organizujemo to onda kao sto rece pusenje. Oces pusis: dobro - vozi napolje. Neces vakcinu: dobro - vozi napolje.
    Prosto.
    (pusac, 14. april 2021 21:53)

    # Link komentara

  4. Svako je gospodar svog tela... Ljudi puše iako pise na paklici da duvanski dim ubija... I ne samo da ugrozavaju sebe time, nego i okolinu, ljude koji sede ili su u bliskom kontaktu jer smrdi iz usta...
    A onda dodje neka korona i ona ce ljudima da kaze da je opasna... Ne ide to tako... Pomirite se sa time da postoji demokratija i da postoje ljudske slobode, nismo vise robovi... Pre 30 godina LGPT populaciju su psihijatrijski lecili, danas dobijaju sva prava... Jeste da mozda nisu u pravu ali i za mnoge gluposti su promasili temu, kao sto je teorija o stetnosti maski, postojanje virusa, PCR testovi koji su laz i sl... Ali svakom mora da bude garantovano pravo misljenja, a svako ima pravo da se slozi sa tim ili da se ne složi sa tim. Demokratija iznad svega, inace klizimo totalitarizmu!
    (O boze, 14. april 2021 20:47)

    # Link komentara