"Puca" vakcinalni sistem

Jerusalim -- Izrael, Austrija i Danska postigli su u Jerusalimu dogovor o formiranju saveza po pitanju razvoja i proizvodnje vakcina sledeće generacije.

Izvor: B92, Sputnjik
Pošaljite komentar
  1. Pod hitno da im se pridružimo ako hoće da nas prime.
    (Kladovo, 5. mart 2021 14:21)

    # Link komentara

  2. Ne puca nista. Clanstvo u EU nijednoj zemlji ne uskracuje pravo da sa nekom trecom zemljom uspostavi saradnju u oblasti nauke ili zdravstva - time profitiraju svi, pa i one zemlje EU koje nisu Danska i Austrija.
    (Dr Nemacka, 5. mart 2021 13:52)

    # Link komentara

  3. Ma ne ngo ce da cekaju godoa valjda?
    (C i n i k, 5. mart 2021 12:16)

    # Link komentara

  4. Samo opusteno, ne puca nista
    (Novak, 5. mart 2021 12:00)

    # Link komentara

  5. Evropska komisija je pokazala koliko je zapravo sposobna bas na primeru vakcina! Toliko spora i nekompetentna birokratija jos nije vidjena u svetu! I onda se nesto zale, za plate koje primaju je pola EU do sada trebalo biti vakcinisano bar prvom dozom! A svoju nesposobnost pokusavaju da prikriju raznoraznim bespotrebnim pravilima i regulativama! Zivim u toj EU, osim otvorenih granica, ukidanja carina i rominga, nikakva posebna korist od njih!
    (sir oliver, 5. mart 2021 11:38)

    # Link komentara

  6. Svaka zemlja u EU ima pravo da odlučuje. Evrospka komisija nema nadležnosti nad svakim domenom država članica, nego samo onih koji su deo nexusa ugovora koji čine zajednicu. Zapravo neke zemlje uopšte nemaju sposobne instituciju koja bi znala kako da napravi recimo fabriku vakcina.
    (Dp, 5. mart 2021 10:35)

    # Link komentara